Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Anunturi online Oferte de munca Cluj - Anunt Oferte de munca Asistent treapta I, Bucuresti, Anunt Oferte de munca Cercetator stiintific, Bucuresti- Ziarul LOCURI DE MUNCA, Anunt Oferte de munca Asistent de cercetare stiintifica Bucuresti- Ziarul LOCURI DE MUNCA, Anunt Oferte de munca Cercetator stiintific cu doctorat, Bucuresti- Ziarul LOCURI DE MUNCA, Anunt Oferte de munca Examinator, in cadrul Serviciului Desene, Bucuresti- Ziarul Locuri de Munca, Anunt Oferte de munca Post de executie OSIM, Bucuresti- Ziarul Locuri de Munca, Anunt Oferte de munca Cristina Prod Comimpex Sediul Capatanenii, Anunt Oferte de munca Masinisti la masini pentru terasamente, ARAD- Ziarul Locuri de Munca, Anunt Oferte de munca Products Services Declara Pierdut Certificatul, Anunt Oferte de munca Indmar Marginea Suceava Angajeaza Taietor, Anunt Oferte de munca Mihis Pietroasa Bihor Angajeaza Sudori, Anunt Oferte de munca Piping Sistem Galati Angajeaza Sudori, Anunt Oferte de munca Mobipart Sanbotin Daesti Valcea Angajeaza, Anunt Oferte de munca Metal Steel Bistrita Angajeaza Sudori, Anunt Oferte de munca Migavlad Ibanesti Mures Angajeaza Manipulanti, Anunt Oferte de munca Repal Dorna Sarisoru Mare Suceava Angajeaza, Anunt Oferte de munca Strinapoli Capruta Arad Angajeaza Muncitori, Anunt Oferte de munca Rheinbruke Sediul Municipiul Timisoara, Anunt Oferte de munca Majeste Decoration Angajeaza Muncitori, Anunt Oferte de munca Recrutam Soferi Amatori Profesionisti Categoria,
Publica Anunt Anunt U.E Modalitati de plata Oferte Speciale Anunturi Online Contact Agentie

ALEGE un ZIAR din CLUJ si PUBLICA ANUNTURI
Alege unul din ziarele de mai jos si publica anunturi in ziare CLUJ.
ZIARUL ANUNTUL DE VEST
Ziarul Anuntul de Vest este un ziar local / regional online de anunturi cu 0 exemplare pe editie.
ZIARUL FACLIA
Ziarul Faclia este un cotidian local de informare sociala, culturala, economica, politica, sportiva si de publicitate cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL MONITORULCJ.RO
Ziarul MonitorulCJ.ro este un cotidian de informatie generala cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL PIATA DE LA A LA Z
Ziarul Piata de la A la Z este un saptamanal de informatii si anunturi gratuite cu 38.000 exemplare pe editie.
Anunturi fonduri europene
Anunturi in ziare nationale
Publicati Citatii in ziarul Adevarul
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Ziare locale Cluj

Anunturi Oferte de munca

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi® sau Ziarul Locuri de Munca® (in functie de categorie)! Pret - 50 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum

Asistent treapta I, Bucuresti

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
Institutul de Biochimie Bucuresti al Academiei Romane, cu sediul in Splaiul Independentei nr. 296, sector 6, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de executie de asistent treapta I (studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat) cu norma intreaga, pe durata nedeterminata la Departamentul Bioinformatica si Biochimie Structurala. Concursul se va desfasura conform prevederilor Legii nr. 319/2003, privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare, si ale H.G. nr. 286/2011. Dosarul de concurs se depune intre data de 28.01.2022 si data de 28.02.2022, ora 16,00 la Biroul Resurse Umane al institutului. Informatii suplimentare se pot obtine de la Biroul Resurse Umane al Institutului de Biochimie, la telefoanele: 021.223.90.69, 021.223.90.68 si pe site-ul institutului www.biochim.ro/announcements.

Cercetator stiintific, Bucuresti- Ziarul LOCURI DE MUNCA

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
Institutul de Biochimie al Academiei Romane, cu sediul in Bucuresti, sector 6, Splaiul Independentei nr. 296, organizeaza un concurs pentru ocuparea a doua posturi contractuale vacante de executie de cercetator stiintific, cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata, in domeniul Biologie, specialitatea Biochimie la Departamentul Bioinformatica si Biochimie Structurala, Grupul Biologia Computationala a Imbatranirii. Concursul se va desfasura conform Legii nr. 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare. Dosarele de concurs se depun intre data de 28.01.2022 si data de 28.02.2022, ora 16,00 la Biroul Resurse Umane al institutului. Informatii suplimentare se pot obtine de la Biroul Resurse Umane al Institutului de Biochimie, la telefoanele: 021.223.90.69, 021.223.90.68 si pe site-ul institutului www.biochim.ro/announcements.

Asistent de cercetare stiintifica Bucuresti- Ziarul LOCURI DE MUNCA

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
Institutul de Biochimie al Academiei Romane, cu sediul in Bucuresti, sector 6, Splaiul Independentei nr. 296, organizeaza un concurs pentru ocuparea a patru posturi contractuale vacante de executie de asistent de cercetare stiintifica, cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata, in domeniul Biologie, specialitatea Biochimie. Concursul se va desfasura conform Legii nr. 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare. Dosarele de concurs se depun intre data de 28.01.2022 si data de 28.02.2022, ora 16,00 la Biroul Resurse Umane al institutului. Informatii suplimentare se pot obtine de la Biroul Resurse Umane al Institutului de Biochimie, la telefoanele: 021.223.90.69, 021.223.90.68 si pe site-ul institutului www.biochim.ro/announcements.

Cercetator stiintific cu doctorat, Bucuresti- Ziarul LOCURI DE MUNCA

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
Institutul de Biochimie al Academiei Romane, cu sediul in Bucuresti, sector 6, Splaiul Independentei nr. 296, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de executie de cercetator stiintific cu doctorat, cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata, in domeniul Biologie, specialitatea Biochimie, la Departamentul Biologie Moleculara si Celulara. Concursul se va desfasura conform Legii nr. 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare. Dosarul de concurs se depune intre data de 28.01.2022 si data de 28.02.2022, ora 16,00 la Biroul Resurse Umane al institutului. Informatii suplimentare se pot obtine de la Biroul Resurse Umane al Institutului de Biochimie, la telefoanele: 021.223.90.69, 021.223.90.68 si pe site-ul institutului www.biochim.ro/announcements.

Examinator, in cadrul Serviciului Desene, Bucuresti- Ziarul Locuri de Munca

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
In temeiul HG nr. 286/2011 cu modificarile si completarile ulterioare, Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci organizeaza in data de 21.02.2022, ora 09:00, concurs pentru ocuparea a unui post contractual vacant, pe perioada nedeterminata, de examinator, in cadrul Serviciului Desene, Cercetari Documentare, Eliberari Titluri de Protectie - Biroul Eliberari Titluri de Protectie, Modificari in Situatia Juridica, Reinnoiri Desene si Marci - Compartiment Eliberari Titluri de Protectie - Directia Marci si Desene. Conditii specifice obligatorii:Studii superioare la o institutie de invatamant superior recunoscuta de Ministerul Educatiei, Culturii si Cercetarii, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, recunoscuta in domeniile: juridic, economic, inginerie, tehnic si filologie;Cunoasterea unei limbi de circulatie internationala - engleza / franceza, nivel mediu;Cunostinte de operare pe calculator - Windows, MS Office (Word, Excel, Power Point);Nu se solicita vechime;Corectitudine, disciplina, capacitate de comunicare, capacitate de lucru independent, disponibilitate, atentie, rigurozitate, simtul raspunderii, abilitati de comunicare.Concursul va avea loc la sediul O.S.I.M. si va consta in trei etape succesive:selectia dosarelor de inscriere;proba scrisa, care se va sustine pe data de 21.02.2022, ora 09:00;interviul, care se va sustine pe data de 25.02.2022, ora 09:00;Dosarele de concurs se depun in perioada 31.01.2022-11.02.2022, la sediul O.S.I.M., str. Ion Ghica nr. 5, Sect. 3, Bucuresti, Compartiment Resurse Umane si vor contine documentele prevazute de art. 6 din HG nr. 286/2011 cu modificarile si completarile ulterioare.Bibliografia si relatii suplimentare la Tel. 021 306 08 00, int. 325 sau la sediul O.S.I.M.

Post de executie OSIM, Bucuresti- Ziarul Locuri de Munca

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
In temeiul H.G. nr. 286/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare, Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci organizeaza in data de 14.02.2022 la ora 9.00, concurs pentru ocuparea unui post contractual temporar vacant, de executie, pe perioada determinata, de examinator in cadrul - Serviciului Marci, Biroului Examinare Preliminara - Compartimentul Constituire Depozit Reglementar, Publicare Cereri - Directia Marci si Desene Cerinte specifice obligatorii: Studii superioare la o institutie de invatamant superior recunoscuta de Ministerul Educatiei, Culturii si Cercetarii, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, recunoscuta in domeniile: juridic, economic, inginerie, tehnic si filologie; Cunoasterea unei limbi de circulatie internationala - engleza/ franceza, nivel mediu; Cunostinte de operare pe calculator - Windows, MS Office (Word, Excel, Power Point); Nu se solicita vechime; Corectitudine, disciplina, capacitate de comunicare, capacitate de lucru independent, disponibilitate, atentie, rigurozitate, simtul raspunderii, abilitati de comunicare. Concursul va avea loc la sediul O.S.I.M. si va consta in trei etape succesive: selectia dosarelor de inscriere; proba scrisa, care se va sustine pe data de 14.02.2022 ora 9.00; interviul, care se va sustine pe data de 18.02.2021 ora 9.00; Dosarele de concurs se depun in perioada 31.01.2022 - 04.02.2022, la sediul O.S.I.M., str. Ion Ghica nr. 5, Sector 3, Bucuresti, Compartiment Resurse Umane si vor contine documentele prevazute de art. 6 din HG nr. 286/2011 cu modificarile si completarile ulterioare. Bibliografia si relatii suplimentare la Tel. 021 306 08 00, int. 325 sau la sediul O.S.I. M.

Cristina Prod Comimpex Sediul Capatanenii

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
CRISTINA PROD COMIMPEX S.R.L., cu sediul în Sat Capatanenii Ungureni, Comuna Arefu, Judet Arges angajeaza 2 Ospatari si 1 Bucatar. 0752142612

Masinisti la masini pentru terasamente, ARAD- Ziarul Locuri de Munca

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
*SC CDP ENERGY SRL din Arad, ANGAJEAZA Masinisti la masini pentru terasamente. Tel: 0732.286.160

Products Services Declara Pierdut Certificatul

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
L. Co. Products Services SRL, nr ORC J13/2306/2006 si CUI RO18881450, declara pierdut Certificatul Constatator pentru punctul de lucru situat in loc. navodari, oras Navodari, sector de plaja Navodari II, subsector 18, Jud Constanta.

Indmar Marginea Suceava Angajeaza Taietor

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
*SC INDMAR SRL din Loc Marginea, Jud Suceava, angajeaza TAIETOR MANUAL LEMN DE FOC. Tel 0745592529

Mihis Pietroasa Bihor Angajeaza Sudori

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
SC ECO MIHIS SRL din Sat Pietroasa, Jud Bihor, angajeaza SUDORI ; Tel 0775-200.492

Piping Sistem Galati Angajeaza Sudori

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
SC NEW PIPING SISTEM SRL din Mun. Galati, angajeaza SUDORI. Tel 0775.200.492

Mobipart Sanbotin Daesti Valcea Angajeaza

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
SC MOBIPART SRL din Sat Sanbotin, Com. Daesti, Jud Valcea angajeaza Muncitori Necalificati in Sivicultura. Tel: 0775.200.492

Metal Steel Bistrita Angajeaza Sudori

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
SC METAL STEEL ART SRL din Mun. Bistrita, angajeaza SUDORI. Tel 0775-200.492

Migavlad Ibanesti Mures Angajeaza Manipulanti

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
SC MIGAVLAD SRL Din Loc Ibanesti, Jud Mures angajeaza manipulanti marfa. Tel :0741950775

Repal Dorna Sarisoru Mare Suceava Angajeaza

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
SC REPAL DORNA SRL din Sat Sarisoru Mare, Jud SUCEAVA angajeaza Muncitori Necalificati in Sivicultura. Tel: 0743123118

Strinapoli Capruta Arad Angajeaza Muncitori

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
SC STRINAPOLI SRL din Loc. Capruta, Jud Arad angajeaza Muncitori Necalificati in Sivicultura. Tel: 0745769169

Rheinbruke Sediul Municipiul Timisoara

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
RHEINBRUKE SRL,cu sediul in Municipiul Timisoara, Str.Eugeniu de Savoya, jud.Timis, angajeaza 2 zugravi si un faiantar. Tel.0743046596

Majeste Decoration Angajeaza Muncitori

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
Majeste Decoration angajeaza muncitori necalificati pentru lucrari constructii. Detalii la telefon: 0752157009

Recrutam Soferi Amatori Profesionisti Categoria

Valabil in:
Oferte de munca Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
Recrutam soferi amatori si profesionisti categoria B si C pentru Anglia. Contract de munca minim 1 an. 0752519654.

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie