Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Anunturi online Diverse Cluj - Anunt Diverse Aceast Informare Este Efectuat Societatea, Anunt Diverse Societatea Laboratoarele Remedia Anunta, Anunt Diverse Petrom Anunta Publicul Interesat Asupra, Anunt Diverse ANUNT DE MEDIU- MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL, Anunt Diverse ANUNT PUBLIC S.C. EXPLOATATIA AGRICOLA BIRDA S.R.L, Anunt Diverse Pierdut Carnetul Student Facultatea Inginerie, Anunt Diverse MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL,
Fonduri Europene Modalitati de plata ziare locale Cluj Pachete mica publicitate Cluj Anunturi online Cluj

ALEGE un ZIAR din CLUJ si PUBLICA ANUNTURI
Alege unul din ziarele de mai jos si publica anunturi in ziare CLUJ.
ZIARUL FACLIA
Ziarul Faclia este un cotidian local de informare sociala, culturala, economica, politica, sportiva si de publicitate cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL MONITORULCJ.RO
Ziarul MonitorulCJ.ro este un cotidian de informatie generala cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL PIATA DE LA A LA Z
Ziarul Piata de la A la Z este un saptamanal de informatii si anunturi gratuite cu 38.000 exemplare pe editie.
Anunturi fonduri europene
Anunturi in ziare nationale
Publicati Citatii in ziarul Adevarul
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Ziare locale Cluj
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 34 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 34 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Diverse

Categoria "Diverse" contine un numar de 0 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Diverse" apasa aici.

Aceast Informare Este Efectuat Societatea

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 03 Aug 2020
Această informare este efectuată de SOCIETATEA NAȚIONALĂ A CĂRBUNELUI S.A., cu sediul în municipiul Ploiești, str. Buna Vestire, nr. 35, jud. Prahova, tel. +4 0730.916.389, e–mail sncfinanciar@yahoo.com, ce intenționează să solicite de la S.G.A. Brașov aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor „MODIFICARE PRIN DESFIINȚARE PARȚIALĂ A CĂII FERATE INDUSTRIALE AUGUSTIN”, amplasate în comuna Augustin, județul Brașov. Investiția este nouă, iar ca rezultat al procesului de producție NU vor rezulta ape uzate. NU se evacuează ape uzate în receptori naturali. Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare. Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată sau tel 0730916389 , după data de24.07.2020.

Societatea Laboratoarele Remedia Anunta

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 30 Jul 2020
Societatea LABORATOARELE REMEDIA S.R.L., Nr. ORC: J40/8767/2011; C.I.F. RO 28887310 anunta pierderea CERTIFICATULUI DE INREGISTRARE emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Se declara nul.

Petrom Anunta Publicul Interesat Asupra

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 30 Jul 2020
S.C. OMV PETROM S.A. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de emitere a acordului de mediu pentru „MODERNIZARE PARC 70 MORENI”, propus a fi amplasat in municipiul Moreni, strada Pacuri – Parc 70, judetul Dambovita. Proiectul acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul A.P.M. Dambovita din municipiul Targoviste, str.Calea Ialomitei, nr.1, judetul Dambovita, in zilele de luni – joi, intre orele 9:00 – 15:00 si vineri intre 9:00 – 13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro.
Publicul interesat poate inainta observatii/comentarii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei de Protectia Mediului Dambovita.

ANUNT DE MEDIU- MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 24 Jul 2020
MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL titular al proiectului DEMOLARE ANEXA , anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare GOSPODAREASCA SI CONSTRUIRE TERASA ACOPERITA CU BUCATARIE SI GRATAR, NU SE SUPUNE EVALUARII DE IMPACT ASUPRA MEDIULUI/ EVALUARII ADECVATE / EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA CORPURILOR DE APA, de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, in cadru procedurii de evaluare a impactului asupra mediului,pentru proiectul DEMOLARE propus a fi amplasat in Moara Vlasiei, Soseaua Eroilor nr. 26 , amplasamentului, ANEXA GOSPODAREASCA SI CONSTRUIRE TERASA ACOPERITA CU BUCATARIE SI GRATAR. Proiectul acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov: Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii nr. 1, in zilele de luni - joi, intre orele 09-13 si vineri intre orele 09-12, precum si la urmatoarea adresa de internet: apmif.anpm.ro . Observatiile contestatiile publicului se primesc la sediul APM Ilfov, Aleea Lacul Morii nr.1, Bucuresti , in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

ANUNT PUBLIC S.C. EXPLOATATIA AGRICOLA BIRDA S.R.L

Valabil in:
Diverse Timis
     Publicat in: 14 Jul 2020
ANUNT PUBLIC S.C. EXPLOATATIA AGRICOLA BIRDA S.R.L anunta intentia de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatile cu cod CAEN : 0164 Pregatirea semintelor, 0163 Activitati dupa recoltare , 0161- Activitati auxiliare pentru productia vegetala, desfasurate la punctul de lucru din Comuna Birda, Sat Birda, nr. 295 , Jud Timis

Pierdut Carnetul Student Facultatea Inginerie

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 13 Jul 2020
Am pierdut carnetul de student la facultatea de inginerie mecanica și mecatronica in metrou. Numele meu este Cristescu Beniamin

MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 10 Jul 2020
MIRON MIHAI CRISTIAN GABRIEL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul DEMOLARE ANEXA GOSPODAREASCA SI CONSTRUIRE TEREASA ACOPERITA CU BUCATARIE SI GRATAR, propus a fi amplasat in Moara Vlasiei, Soseaua Eroilor nr. 26 , Ilfov . Informatii privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov, Aleea Lacul Morii nr.1, Bucuresti. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Ilfov, Aleea Lacul Morii nr.1, Bucuresti.

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Click
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie