Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Anunturi online Citatii Cluj - Anunt Citatii Patrascu Lucia Octavia Ultimul Domiciliu, Anunt Citatii Soma Vedere Iunea Civil Formulat Petentul, Anunt Citatii Numitul Mihai Mihai Ultimul Domiciliu Cunoscut, Anunt Citatii Dosar nr. 1796/295/2020, Judecatoria Sannicolau Mare,,
Fonduri Europene Modalitati de plata ziare locale Cluj Pachete mica publicitate Cluj Anunturi online Cluj

ALEGE un ZIAR din CLUJ si PUBLICA ANUNTURI
Alege unul din ziarele de mai jos si publica anunturi in ziare CLUJ.
ZIARUL FACLIA
Ziarul Faclia este un cotidian local de informare sociala, culturala, economica, politica, sportiva si de publicitate cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL MONITORULCJ.RO
Ziarul MonitorulCJ.ro este un cotidian de informatie generala cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL PIATA DE LA A LA Z
Ziarul Piata de la A la Z este un saptamanal de informatii si anunturi gratuite cu 38.000 exemplare pe editie.
Anunturi fonduri europene
Anunturi in ziare nationale
Publicati Citatii in ziarul Adevarul
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Ziare locale Cluj
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 34 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 34 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Citatii

Categoria "Citatii" contine un numar de 0 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Citatii" apasa aici.

Patrascu Lucia Octavia Ultimul Domiciliu

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 22 Jan 2021
PATRASCU LUCIA OCTAVIA CU ULTIMUL DOMICILIU CUNOSCUT IN TIMISOARA, B-DUL TAKE IONESCU, NR.10-16, JUD.TIMIS, ESTE CITATA LA JUDECATORIA TURDA PE DATA DE 16.032021, ora10.00 IN CALITATE DE PARATA IN DOSAR C.NR.3340/328/2019.

Soma Vedere Iunea Civil Formulat Petentul

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 20 Jan 2021
Somaţie: Având în vedere acţiunea civilă formulată de către petentul Găinuţă Ciprian,cu domiciliul în com.Livezile,sat Dolaţ,str.Margaretelor,nr.3,jud.Timiş,având ca obiiect uzucapiune,înregistrată pe rolul Judecătoriei Deta sub dosar nr.1632/220/2020,prin care a solicitat constatatrea dreptului de proprietate prin uzucapiune asupra imobilului înscris în C.F.nr.401861 Livezile(provenită din conversia pe hârtie a C.F.1248 Dolaţ) cu nr.topografic 251/a/1/1/a/15,constând în teren în suprafaţă totală de 1439mp,imobil situat în com.Livezile,sat Dolaţ,str.Margaretelor,nr.3(nr.vechi 342),jud.Timiş,aflat în porprietatea tabulară a numitei Milin Emilia,decedată la data de 20.10.977,în Timişoara,jud.Timiş,cu ultimul domiciliu în com.Livezile,sat Dolaţ,nr.342,jud.Timiş.SOMĂM pe toţi cei interesaţi să formuleze OPOZIŢIE la prezenta acţiune,în termen de 1 lună de la data publicării acestui anunţ,care se vor comunica în scris,la această instanţă,urmând a se menţiona numărul de dosar indicat mai sus.În cazul în care,nu se va formula opoziţie în termen de 1(unu)lună de la data ultimei publicaţii,instanţa va soluţiona cererea.

Numitul Mihai Mihai Ultimul Domiciliu Cunoscut

Valabil in:
Citatii Toata tara
     Publicat in: 20 Jan 2021
Numitul Mihai Dănuț Mihai, cu ultimul domiciliu cunoscut în mun.Caracal, str.Neagoe Basarab, nr.36, județul Olt, este citat la Tribunalul Olt, pe data de 17.02.2021, ora 9,00, Completul cf2a, Sala 4, în calitate de pârât în dosarul civil nr.1503/104/2020, în procesul de deschidere procedură adopție a copilului Mihai Mihai Ionuț, cu reclamanta D.G.A.S.P.C. Olt. Vă punem în vedere să vă prezentați personal la instanță pentru a vă exprima consimțământul la adopție.

Dosar nr. 1796/295/2020, Judecatoria Sannicolau Mare,

Valabil in:
Citatii Arad
     Publicat in: 14 Jan 2021
Dosar nr. 1796/295/2020, Judecatoria Sannicolau Mare, prin care se aduce la cunostiinta tuturor celor interesati ca petentii ANDREI NICOLAE si ANDREI ONITA, cu domiciliul procedural ales in Timisoara, str. Coriolan Brediceanu, nr. 9, ap. 2, jud. Timis, au formulat actiune civila necontencioasa - de uzucapiune, prin care solicita instantei ca in urma derularii necontencioase prevazute de art. 130 din Decretul Lege 115/1938: sa constate ca au dobandit ca bun propriu dreptul de proprietate prin uzucapiune, dreptul de proprietate asupra cotei de 16/32 din imobilul inscris in CF nr. 402842 Lovrin, nr. cad. 1390/b, nr. crt. B1 si B2, detinut anterior de numitele Appler Magdalena si Weber Dorothea si, in consecinta, sa dispuneti intabularea in cartea funciara a dreptului petentilor de proprietate dobandit prin uzucapiune. In baza art. 1051 NCPC toti cei interesati sunt invitati sa faca opozitie, cu precizarea ca, in caz contrar, in termen de 30 de zile de la emiterea celei din urma publicatii se va trece la judecarea cererii.

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Click
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie