Anunturi online Anunt de Mediu Cluj - Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC MEDIU - APM ILFOV. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC APM GIURGIU. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC- APM CONSTANTA. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC DE MEDIU - APM DAMBOVITA. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu APM CONSTANTA. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu APM ARGES. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU,
Publica Anunt Anunt U.E Modalitati de plata Oferte Speciale Anunturi Online Contact Agentie

ALEGE un ZIAR din CLUJ si PUBLICA ANUNTURI
Alege unul din ziarele de mai jos si publica anunturi in ziare CLUJ.
ZIARUL ANUNTUL DE VEST
Ziarul Anuntul de Vest este un ziar local / regional online de anunturi cu 0 exemplare pe editie.
ZIARUL FACLIA
Ziarul Faclia este un cotidian local de informare sociala, culturala, economica, politica, sportiva si de publicitate cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL MONITORULCJ.RO
Ziarul MonitorulCJ.ro este un cotidian de informatie generala cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL PIATA DE LA A LA Z
Ziarul Piata de la A la Z este un saptamanal de informatii si anunturi gratuite cu 38.000 exemplare pe editie.
Anunturi fonduri europene
Anunturi in ziare nationale
Publicati Citatii in ziarul Adevarul
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat
Cum public Anunt de Mediu in Ziarul Anunt de Mediu®
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului
Birou fizic de preluare Anunturi

Piata ROMANA, Bucuresti

- vezi locatie -
Program: L-V: 10.00 - 15:00
Bd. Magheru nr. 32 - 36, Anexa E ( intre statiile de metrou de la Piata Romana)
E-mail: florentina@mediapress.ro
mareste harta

Anunturi Anunt de Mediu

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi®, Ziarul Locuri de Munca®, Ziarul Anunt de Mediu®, Ziarul Juridic (in functie de categorie)! Pret - 50 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 18 Sep 2023
ESO PETROL S.R.L, cu sediul in localitatea Sibiu, str. Somesului, nr. 31, judet Sibiu, anunta intentia de revizuire a autorizatiei de mediu emisa pentru activitatea cod CAEN 4730 (rev 2)- Comert cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate, si cod CAEN 4941 Transporturi rutiere de marfuri desfasurate la punctul de lucru din localitatea Mosnita Noua, str Principala, nr 2A Judetul Timis

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 18 Sep 2023
ANUNT 1. PASCOTA Ionel Petru si PASCOTA Iosif Ioan anunta elaborarea primei versiuni pentru "PLAN URBANISTIC ZONAL MODIFICARE DIN ZONA DOTARI SERVICII PUBLICE IN LOCUINTE COLECTIVE SI SERVICII" pentru terenurile situate in judetul Timis, comuna Giroc, identificate prin CF nr. 413852 si 413875 si declanseaza etapa de incadrare a planului pentru obtinerea avizului de mediu. Consultarea primei versiuni a planului se poate face la SIREGON GRUP SRL, str. B.P. Hasdeu, nr. 21, Timisoara, zilnic intre orele 10-11. Transmiterea in scris a comentariilor si sugestiilor se poate realiza la APM Timisoara, str. Liviu Rebreanu nr. 18- 18A, in termen de 18 zile calendaristice de la data prezentului anunt.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 18 Sep 2023
ANUNT 2. PASCOTA Ionel Petru si PASCOTA Iosif Ioan anunta elaborarea primei versiuni pentru "PLAN URBANISTIC ZONAL MODIFICARE DIN ZONA DOTARI SERVICII PUBLICE IN LOCUINTE COLECTIVE SI SERVICII" pentru terenurile situate in judetul Timis, comuna Giroc, identificate prin CF nr. 413852 si 413875 si declanseaza etapa de incadrare a planului pentru obtinerea avizului de mediu. Consultarea primei versiuni a planului se poate face la SIREGON GRUP SRL, str. B.P. Hasdeu, nr. 21, Timisoara, zilnic intre orele 10-11. Transmiterea in scris a comentariilor si sugestiilor se poate realiza la APM Timisoara, str. Liviu Rebreanu nr. 18-18A, in termen de 15 zile calendaristice de la data prezentului anunt.

ANUNT PUBLIC MEDIU - APM ILFOV. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 18 Sep 2023
SI-PRO TRADING SRL, titulara a activitatii "Fabricarea de mobila " cod CAEN 3101 desfasurata in Ilfov, Jilava, str. Garoafei nr. 13 B, informeaza ca s-a depus solicitarea de emitere a autorizatiei de mediu. Informatii privind potentialul impact pot fi obtinute la sediul APM Ilfov din Bucuresti, sector 6, aleea Lacul Morii nr 1, 0214301402, office@apmif.anpm.ro, intre orele 9:00-12:00. Eventuale observatii ale publicului, formulate in scris, se primesc zilnic la sediul APM Ilfov.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2023
SC FUTURE VISION CONSULT SRL, avand sediul in Str. Bd. Timisoara, Nr. 26Z, Corp B, Birou 12B05, etaj 12, Sector 6, Bucuresti, titular al planului PUZ pentru Introducere in intravilan in vederea construirii unui parc fotovoltaic, amenajare incinta, imprejmuire si organizare executie, in Localitatea Sohatu, Judet Calarasi, Nr cadastrale: 29123, 29124, 29125, 29126, 29127, 29128, 29129, 29130, 29131, 29132, 29133, 29134, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul mentionat si declansarea etapei de incadrare.
Prima versiune a planului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Calarasi din Sos. Chiciu, Nr. 2, Calarasi, de luni pana joi intre orele 8.00-16.30. Tel./Fax: 0242315035, 0242311926, 0746248675 e-mail: office@apmcl.anpm.ro
Observatii / comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul APM Calarasi in termen de 18 zile de la data publicarii anuntului.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2023
Anunt Public.

S.C. AS METAL COM S.R.L., cu sediul si punctul de lucru in Soseaua Berceni, nr.104G, sector 4, Bucuresti, desfasurand activitatea prevazuta in anexa nr.1 la Legea nr. 278/2013, punctul 2.5.(b) - Topirea, inclusive alierea, metalelor neferoase, inclusiv a aliajelor si a produselor recuperate cu capacitate mai mare de 4t/zi pentru plumb sau cadmiu, ori 20t/zi pentru toate celelalte metale- anunta ca A.P.M. Bucuresti a luat decizia de emitere a autorizatiei integrate de mediu revizuite pentru activitatea mai sus mentionata.
Obtinerea de informatii suplimentare, depunerea de sugestii si propuneri se pot efectua in zilele lucratoare, intre orele 8.00-16.00, la sediul A.P.M. Bucuresti din sector 6, Aleea Lacul Morii nr.1, tel.: 4306677/122; fax 43066775.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2023
ENDLESS SUN POWER SRL, anunta publicul interest asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ,, Construire centrala electrica fotovoltaica "Ionesti", amplasare posturi de transformare JT/MT, circulatii tehnologice, imprejmuire teren, organizare de santier si pozare LES MT cu fibra optica pe drumurile de exploatare DE 1384 (Nr. cad.87172) si DE 1497, propus a fi amplasat in comuna Buzoesti, jud Arges. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Arges, municipiul Pitesti, str. Egalitatii, nr. 50A, Jud. Arges, in zilele de luni-vineri, orele 8-13 si la sediul ENDLESS SUN POWER SRL, municipiul Constanta, B-dul Mamaia, nr. 175, Jud. Constanta, in zilele de luni- vineri, intre orele 8-13. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Arges, municipiul Pitesti, Str. Egalitatii, nr. 50A, Jud. Arges.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2023
AGROZOOTEHNICA SA MIHAILESTI, cu sediul in Oras Mihailesti ,str.Prunilor nr.2, judetul Giurgiu , titular al activitatii "Activitati anexe Agriculturii"- CAEN 0141; Activitati auxiliare pt Productia Vegetala"- CAEN 0161 ce se desfasoara pe terenurile AGROZOOTEHNICA SA MIHAILESTI,Puncte de lucru VALEA PLOPILOR si Prunaru-judetul Giurgiu,anunta publicul interesat asupra solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu.Informatiile/ observatiile privind potentialul impact asupra mediului al activitatii desfasurate ,pot fi consultate/ depuse zilnic, timp de 10 zile lucratoare de la data publicarii anunbtului,la sediul A.P.M. Giurgiu, Sos. Bucuresti, bl.111, sc. A+B, et. 1, de luni pana joi intre orele 9.00- 14.00 si vineri intre orele 9.00-12.00..Sa ne trimiteti un exemplar scanat din data aparitiei pt al trimite la agentia de mediu Giurgiu.

ANUNT PUBLIC APM GIURGIU. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2023
DANUBE GREEN ENERGY RENEWABLES S.R.L. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Lucrari de construire - Centrala electrica fotovoltaica Marsa 2, statie de transformare, imprejmuire teren, posturi de transformare, acces, drumuri interne de exploatare si retele electrice aferente", propus a se realiza in jud. Giurgiu, comuna Marsa - extravilan tarla 1, parcela 2, NC 32178, NC 32179, CF 32178, CF 32179. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la APM Giurgiu, Sos. Bucuresti, bl. 111, sc A+B, mun. Giurgiu, jud. Giurgiu , in zilele de luni - joi intre orele 9,00 - 14,00 si vineri de la 9,00 - 12,00, si la DANUBE GREEN ENERGY RENEWABLES S.R.L., cu sediul in mun. Bucuresti, sector 2, Bulevardul Ferdinand I, nr.70, et.1 . Observatiile publicului se primesc zilnic la APM Giurgiu, Sos. Bucuresti, bl. 111, sc A+B, mun. Giurgiu, jud. Giurgiu.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2023
Anunt public privind decizia etapei de incadrare SC GAZTUB ENTERPRISE SRL, titular al proiectului, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Gorj, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Demontare conducta de gaz Barbatesti - Ticleni cu nr. SAP 35029781_0, 35029781_3, 35029781_4, tronson Ticleni, in lungime totala de 2912 m" amplasat in orasul Ticleni, judetul Gorj Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Tg.Jiu, str. Unirii, nr.76 in zilele de luni - vineri, intre orele 9-14, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmgj.anpm.ro/ Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2023
Anunt public
privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

EMAS HOLDING PROJECT SRL anunta publicul interest asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "CONSTRUIRE CENTRALA ELECTRICA FOTOVOLTAICA, BRANSAMENTE UTILITATI SI ORGANIZARE EXECUTARE LUCRARI", propus a fi amplasat in Localitatea Maureni, Extravilan, Judetul Caras Severin.
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Caras-Severin, Resita, str Petru Maior, nr 73, in zilele de luni-joi, intre orele 09.00-15.00, si la sediul EMAS HOLDING PROJECT SRL, Piata Presei Libere, nr 3-5, et 17, City Gate, Turnul de Sud, Sector 1, Bucuresti, in zilele de luni-vineri, intre orele 10.00-16.00.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Caras-Severin, Resita, str Petru Maior, nr 73.

ANUNT PUBLIC- APM CONSTANTA. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2023
SC ECO SOLAR POWER SRL, titular al proiectului ,, INFIINTARE PARC FOTOVOLTAIC BANEASA, anunta publicul interest asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Constanta- este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului si este necesara parcurgerea celorlalte etape din procedura de evaluare adecvata, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ,,INFIINTARE PARC FOTOVOLTAIC BANEASA, propus a fi amplasat in extravilan comuna Baneasa, judetul Constanta. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Constanta din str. Unirii, nr. 23, Constanta, in zilele de L-V, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet: apmct.anpm.ro. Publicul interest poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2023
PRIMARIA MUNICIPIULUI GIURGIU cu sediul in Giurgiu, b-dul Bucuresti nr. 49-51, jud. Giurgiu anunta publicul interesat asupra faptului ca s-a solicitat avizul de mediu pentru programul/planul "ELABORARE PLAN URBANISTIC ZONAL PENTRU CAMPUS POLITEHNIC REGIONAL PENTRU INVATAMANT DUAL IN GIURGIU" propus a se implementa in mun. Giurgiu, Aleea Chimiei nr. 1, nr. cad. 42736, jud. Giurgiu si s-a intocmit prima varianta a acestuia. Termenul de acceptare a comentariilor si sugestiilor este pana la data de 29.09.2023. Comentariile publicului se pot transmite la sediul A.P.M. Giurgiu, cu sediul in loc. Giurgiu, sos. Bucuresti, bl. 111, sc. A+B.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2023
Subsemnatul AVASILOAEI ANDREI GABRIEL, avand domiciliul in COTU- DOBEI, in baza autorizatiei de construire nr. 38, emisa de Primaria UDESTI , obiectiv: DESFIINTARE ANEXA C2 SI CONSTRUIRR LOCUINTA CU REGINUL DE INALTIME PARTER+ ETAJ ,anunta ca la data de 31.08.2023 vor incepe lucrarile de constructie autorizate pentru imobilul situat in UDESTI, carte funciara 50864, nr. cadastral 50864.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2023
INFORMARE PUBLICA. Rotaru Ion, cu domiciliul in com. Dobroesti, jud. Ilfov, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea Avizului de gospodarirea apelor pentru investitia Plan Urbanistic Zonal - "Lotizare Locuinte", amplasata in oras Fundulea, Tarla 25, Parcela 3/1 (Lot 1 ÷ 11, 14, 17), jud. CL, extravilan oras Fundulea. Informatii se pot solicita la sediul S.G.A. Calarasi, Sos. Chiciului, nr. 2, intre orele 9-15, de luni pana vineri.

ANUNT PUBLIC DE MEDIU - APM DAMBOVITA. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2023
COMUNA DUMBRAVITA , titular al proiectului CONSTRUIRE CENTRU DE COLECTARE DESEURI PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA DUMBRAVITA, JUDETUL TIMIS, FINANTAT PRIN PNRR anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Timis, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE CENTRU DE COLECTARE DESEURI PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA DUMBRAVITA, JUDETUL TIMIS, FINANTAT PRIN PNRR, propus a fi amplasat in Dumbravita, extravilan, Nr.cad 413066 , Judetul Timis, jud. Timis.Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Timis din municipiul Timisoara,B-dul Liviu Rebreanu nr. 18-18A, in zilele de luni - joi intre orele 8.00 - 16.30, vineri intre orele 8.00 - 14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmtm.anpm.ro - Sectiunea Acorduri de mediu. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2023
ANUNT PUBLIC. Titularul planului Comuna Buces, cu sediul in sat Buces, nr. 79, jud. Hunedoara, in calitate de titular anunta publicul interesat asupra disponibilizarii si finalizarea raportului de mediu si a studiului de evaluare adecvata pentru planul "Amenajamentul silvic al fondului forestier proprietate publica apartinand Comunei Buces, U.P. VI Buces, amplasat pe raza Comunei Ciuruleasa si a orasului Zlatna din judetul. Alba. Raportul de mediu si studiul de evaluare adecvata elaborate sunt disponibile publicului la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Alba din localitatea Alba Iulia, str Lalelelor nr. 7B si la sediul titularului din satul Buces, nr. 79, jud. Hunedoara, in zilele de luni-joi intre orele 9:00-14.30 si vineri intre orele 9:00- 13.00. Dezbaterea publica va avea loc la sediul primariei Ciuruleasa din Ciuruleasa, nr. 1, jud. Albain data de 02.11.2023, incepand cu ora 16:00. Informatiile potentialului impact asupra mediului ale planului propus, pot fi obtinute la sediul A.P.M Alba din Alba Iulia, str. Lalelelor,nr.7B, in zilele de luni-joi intre orele 09:00- 14:30 si vineri intre orele 09:00- 13:00. Observatiile publicului se primesc in scris cu datele de identificare ale reclamantului in zilele de luni-joi intre orele 09:00- 14:30 si vineri intre orele 09:00- 13:00 la sediul A.P.M Alba in termen de 48 de zile de la data 15.09.2023

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2023
ANUNT PUBLIC. Titularul planului Comuna Buces, cu sediul in sat Buces, nr. 79, jud. Hunedoara, in calitate de titular anunta publicul interesat asupra disponibilizarii si finalizarea raportului de mediu si a studiului de evaluare adecvata pentru planul "Amenajamentul silvic al fondului forestier proprietate publica apartinand Comunei Buces, U.P. VI Buces, amplasat pe raza Comunei Ciuruleasa si a orasului Zlatna din judetul. Alba. Raportul de mediu si studiul de evaluare adecvata elaborate sunt disponibile publicului la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Alba din localitatea Alba Iulia, str Lalelelor nr.7B si la sediul titularului din satul Buces, nr. 79, jud. Hunedoara, in zilele de luni-joi intre orele 9:00-14.30 si vineri intre orele 9:00- 13.00. Dezbaterea publica va avea loc la sediul primariei Ciuruleasa din Ciuruleasa, nr. 1, jud. Alba in data de 02.11.2023, incepand cu ora 16:00. Informatiile potentialului impact asupra mediului ale planului propus, pot fi obtinute la sediul A.P.M Alba din Alba Iulia, str. Lalelelor,nr.7B, in zilele de luni- joi intre orele 09:00- 14:30 si vineri intre orele 09:00- 13:00. Observatiile publicului se primesc in scris cu datele de identificare ale reclamantului in zilele de luni-joi intre orele 09:00- 14:30 si vineri intre orele 09:00- 13:00 la sediul A.P.M Alba in termen de 45 de zile de la data 18.09.2023

APM CONSTANTA. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2023
CHICHIU SPEDITION SRL cu sediul social Loc. Eforie Nord, Oras Eforie, Strada Bucegi, Nr. 21, Judetul Constanta, solicita de la Agentia pentru Protectia Mediului Constanta, obtinerea autorizatiei de mediu pentru obiectivul (activitatea) incadrata in clasa CAEN: 4941 TRANSPORTURI RUTIERE DE MARFURI (BENZINA SI MOTORINA) care se desfasoara la beneficiari si/sau in afara sediilor proprii. Persoanele fizice sau juridice interesate, pot depune eventuale contestatii sau sugestii, la sediul A.P.M. Constanta, strada Unirii nr. 23, telefon 546696.

APM ARGES. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 15 Sep 2023
SC FORTE GAZ SRL, titular al activitatii: 4671, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru punctul de lucru amplasat in localitatea BOTENI, Punct Lunca, judetul ARGES. Informatii privind documentatia depusa pot fi obtinute la sediul ANPM ARGES, Str. Egalitatii, Nr. 50 A, Pitesti, Jud. Arges, in zilele de luni-joi, intre orele 8:00- 16:30 si vineri intre orele 8:00 - 14:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul ANPM ARGES, pe durata derularii procedurii de autorizare.

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie

28 Sep 2023
#boycotAustria