Anunturi online Anunt de Mediu Cluj - Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC- APM TELEORMAN. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC- APM TELEORMAN. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC- APM TELEORMAN. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC- APM Dambovita. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntuldevest.ro in ZIARUL ANUNTUL DE VEST, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU,
Publica Anunt Anunt U.E Modalitati de plata Oferte Speciale Anunturi Online Contact Agentie

ALEGE un ZIAR din CLUJ si PUBLICA ANUNTURI
Alege unul din ziarele de mai jos si publica anunturi in ziare CLUJ.
ZIARUL ANUNTUL DE VEST
Ziarul Anuntul de Vest este un ziar local / regional online de anunturi cu 0 exemplare pe editie.
ZIARUL FACLIA
Ziarul Faclia este un cotidian local de informare sociala, culturala, economica, politica, sportiva si de publicitate cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL MONITORULCJ.RO
Ziarul MonitorulCJ.ro este un cotidian de informatie generala cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL PIATA DE LA A LA Z
Ziarul Piata de la A la Z este un saptamanal de informatii si anunturi gratuite cu 38.000 exemplare pe editie.
Anunturi fonduri europene
Anunturi in ziare nationale
Publicati Citatii in ziarul Adevarul
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat
Cum public Anunt de Mediu in Ziarul Anunt de Mediu®
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului
Birou fizic de preluare Anunturi

Piata ROMANA, Bucuresti

- vezi locatie -
Program: L-V: 10.00 - 15:00
Bd. Magheru nr. 32 - 36, Anexa E ( intre statiile de metrou de la Piata Romana)
E-mail: florentina@mediapress.ro
mareste harta

Anunturi Anunt de Mediu

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi®, Ziarul Locuri de Munca®, Ziarul Anunt de Mediu®, Ziarul Juridic (in functie de categorie)! Pret - 50 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jul 2024
ANEXA Nr. 5.G la procedura Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu SC ECOSYSTIMA CONSTRUCT SRL SC ECOSYSTIMA CONSTRUCT SRL in calitate de titular al proiectului, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul OLYMPIC RESIDENCE propus a fi amplasat in BRAGADIRU, JUD. ILFOV, STR. UNIRII NR.83. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului situat in BUCURESTI, SECTOR 6, STR. LACUL MORII NR.1 si la sediul SC ECOSYSTIMA CONSTRUCT SRL situat in Bragadiru, jud. Ilfov, Str. Unirii nr. 83A in zilele de Luni- Vineri intre orele 10.00 - 15.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului la adresa sus mentionata.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jul 2024
SC E-DISTRIBUTIE BANAT SA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul- MODERNIZARE LEA MT SINTEA MARE DIN STATIA 110/20KV CHISINEU CRIS, COMUNA SINTEA MARE, JUDETUL ARAD-IN URMA FENOMENELOR METEOROLOGICE PRODUSE IN DATA DE 21.07.2023, propus a fi realizat in domeniul public si privat al comunei Sintea Mare, identificat prin CF 309855 Sintea Mare, CF 309822 Sintea Mare, CF 309814 Sintea Mare, CF 309803 Sintea Mare, jud Arad. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Arad din Arad, str. Splaiul Mures, FN, jud. Arad si la sediul titularului din: muncipiul Arad, str. Iuliu Maniu, nr. 65-71, jud. Arad, in zilele de luni-vineri, intre orele 900-1400. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Arad din Arad, str. Splaiul Muresului, FN, jud. Arad

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jul 2024
ANUNT PUBLIC AVICOLA LUMINA S.A., anunta publicul interesat asupra deciziei APM Constanta de emitere a actualizarii autorizatiei integrate de mediu pentru activitatea desfasurata in comuna Lumina, jud. Constanta, activitate prevazuta in categoria de activitate conform anexei 1 : 6.6 a) Instalatii pentru cresterea intensiva a pasarilor, avand o capacitate mai mare de 40.000 de locuri pentru pasari; din Legea 278/2013 privind emisiile industriale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare: Motivul care a stat la baza acestei decizii a fost: activitatea societatii asigura conformarea cu cerintele europene si normele legale privind protectia mediului. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Constanta, str. Unirii, nr. 23, in termen de 30 zile calendaristice, de la data publicarii prezentului anunt.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jul 2024
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu Serviciul public de termoficare (S.P.L.T.) Brasov anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul " Alimentare cu energie electrica - Statie de termoficare Timis-Triaj - str.Timis-Triaj, nr. 6" , propus a fi amplasat in jud.Brasov, mun.Brasov, str.Timis-Triaj, nr.6. . Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Brasov, str.Politehnicii, nr.3, in zilele de luni-joi intre orele 8 - 16:30 si vineri intre orele 8 - 14. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Brasov.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jul 2024
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, titular al proiectului "Servicii de proiectare faza Expertiza tehnica si intocmire Studiu de Fezabilitate/Documentatie de Avizare a Lucrarilor de Interventie pentru obiectivele: Lotul 2:1) Pod pe DN 68 KM 6+457, loc. Iaz, judetul Caras-Severin", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Caras-Severin, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: fara evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul "Servicii de proiectare faza Expertiza tehnica si intocmire Studiu de Fezabilitate/Documentatie de Avizare a Lucrarilor de Interventie pentru obiectivele: Lotul 2:1) Pod pe DN 68 KM 6+457, loc. Iaz, judetul Caras-Severin", propus a fi amplasat in intravilanul localitatii Iaz, comuna Obreja, jud. Caras-Severin. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Caras-Severin din Resita, str. Petru Maior nr.73, in zilele de luni - joi, intre orele 9.00 - 15.00, si vineri, intre orele 9.00 - 13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmcs.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jul 2024
ANUNT DE MEDIU Beneficiarii ROBITU PETRE si LECA ANA, cu domiciliul in str. Sold. Stefan Simion, nr. 39, Sector 4, mun. Bucuresti, anunta DECIZIA privind etapa de incadrare a planului: "PUZ - Zona Mixta (Locuinte individuale, Institutii si servicii) - Li/IS", propus a fi amplasat in sat Padurisu, com. Frumusani, jud. Calarasi, nr.cad. 2496, 2488. Documentatia se supune procedurii de adoptare: - fara Aviz de mediu, conform prevederilor HG nr. 1076/2004, privind stabilirea procedurii de realizare a evaluarii de mediu pentru planuri si programe, cu modificarile si completarile ulterioare; - fara evaluare adecvata, conform prevederilor OUG nr. 57/2007, privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei si faunei salbatice, cu modificarile si completarile ulterioare. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al planului propus, pot fi consultate la sediul APM Calarasi, Sos. Chiciului, nr. 2, jud. Calarasi, de Luni pana Vineri, intre orele 10-14. Observatiile publicului se primesc zilnic, sub semnatura si cu date de identificare, la sediul APM Calarasi, timp de 10 zile calendaristice de la data publicarii.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jul 2024
HANES Petrica, FARCUT Nicu-Alin, CIURSAS Claudiu-Andrei, CIURDARI Dorina, NEDA Emilian, VATCA Daniel, VATCA Ionela Ecaterina, TOMA Viana Camelia, TOMA Ana Olivia si TOMA Anna, cu domiciliul in comuna Giroc, judetul Timis, telefon 0741209831, ce intentioneaza sa solicite de la ADMINISTRATIA BAZINALA DE APA BANAT avizul de gospodarire a apelor pentru "PUZ - LOCUINTE COLECTIVE SI SERVICII- PARCELELE 401955, 405123, 405837, 409048, 411835, 411836 SI 417613", localitatea Giroc FN, judetul Timis.
Aceasta investitie este in etapa de proiectare.
Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.
Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.
Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului dupa data de 12.07.2024.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jul 2024
ANUNT 1.
BIROU Georgina, MARINCU Emilia, GOLBAN Adina Camelia, NEAG Alina Cosmina si RACIULETE Petre anunta elaborarea primei versiuni pentru " LOCUINTE CU FUNCTIUNI COMPLEMENTARE" pentru terenul situat in judetul Timis, comuna Giroc, identificat prin CF nr. 404436, 404529, 407251 si 404496 si declanseaza etapa de incadrare a planului pentru obtinerea avizului de mediu. Consultarea primei versiuni a planului se poate face la SIREGON GRUP SRL, str. B.P. Hasdeu, nr. 21, Timisoara, zilnic intre orele 10-11. Transmiterea in scris a comentariilor si sugestiilor se poate realiza la APM Timisoara, str. Liviu Rebreanu nr. 18-18A, in termen de 18 zile calendaristice de la data prezentului anunt.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jul 2024
ANUNT PUBLIC

Comuna Ceru Bacainti , cu sediul in Com. Ceru Bacainti, sat Ceru-Bacainti, titular al ,,Construire parc ", amplasat in Com. Ceru Bacainti, sat Ceru-Bacainti, str-, nr.-, anunta publicul interesat ca planul mentionat in urma etapei de incadrare nu necesita evaluare de mediu si se supune procedurii de adoptare fara aviz de mediu.
Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la sediul APM Alba str. Lalelelor nr.7B si la sediul titularului din com.Ceru Bacainti , jud.Alba, in zilele de luni - vineri intre orele 10 - 14. Observatiile publicului cu privire la incadrarea planului se primesc zilnic la sediul APM Alba, in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii prezentului anunt.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jul 2024
ANUNT PUBLIC.

Comuna Ciuruleasa si persoana fizica Cioara Gheorghe, , titulari ai planului "Amenajamentul fondului forestier proprietate publica apartinand Comunei Ciuruleasa si privata apartinand persoanei fizice Cioara Gheorghe, judetul Alba - U.P. III Comuna Ciuruleasa' , pe raza UAT Ciuruleasa, judet Alba, aduce la cunostinta publicului ca decizia etapei de incadrare, din procedura de reglementare conform H.G. nr. 1076/2004 si HG 236/2023 este cea de adoptare a planului fara aviz de mediu. Propunerile de reconsiderare ale deciziei se vor transmite in scris, in termen de 10 zile calendaristice, la sediul APM Alba din localitatea Alba Iulia, str Lalelelor nr.7B, jud. Alba, in zilele de luni-joi intre orele 9:00-14.30 si vineri intre orele 9:00-13.00.

ANUNT PUBLIC- APM TELEORMAN. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Jul 2024
Anunt public privind decizia etapei de incadrare. OMV PETROM SA prin SC IKEN Construct Management SRL, titular al proiectului "Lucrari de abandonare aferente sondei- 1228 Silistea',anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M.Teleorman nu se supune evaluarii impactului asupra mediului pentru proiectul ,,Lucrari de abandonare aferente sondei-1228 Silistea' propus a fi amplasat in extravilanul Com. Cosmesti, jud.Teleorman. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Teleorman din Mun.Alexandria, str.Dunarii nr.1, jud.Teleorman de luni pana joi intre orele 8.00- 1630 si vineri intre orele 8.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmtr.anpm.ro . Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a A.P.M.Teleorman.

ANUNT PUBLIC- APM TELEORMAN. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Jul 2024
Anunt public privind decizia etapei de incadrare. OMV PETROM SA prin SC IKEN Construct Management SRL, titular al proiectului "Lucrari de abandonare aferente sondei 1454 Preajba Sud', anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Teleorman. nu se supune evaluarii impactului asupra mediului. pentru proiectul "Lucrari de abandonare aferente sondei-1454 Preajba Sud' propus a fi amplasat in extravilanul comunei Scurtu Mare, judetul Teleorman. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M.Teleorman din Mun. Alexandria, str. Dunarii nr.1, jud. Teleorman de luni pana joi intre orele 8.00- 16.30 si vineri intre orele 8.00- 14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: http://apmtr.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Teleorman.

ANUNT PUBLIC- APM TELEORMAN. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Jul 2024
Anunt public privind decizia etapei de incadrare. OMV PETROM SA prin SC IKEN Construct Management SRL, titular al proiectului ,,Lucrari de abandonare aferente sondei 1784 Talpa', anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Teleorman. nu se supune evaluarii impactului asupra mediului pentru proiectul "Lucrari de abandonare aferente sondei-1784 Talpa' propus a fi amplasat in extravilanul comunei Talpa, judetul Teleorman. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M.Teleorman din Mun.Alexandria, str. Dunarii nr.1, jud.Teleorman de luni pana joi intre orele 8.00- 16.30 si vineri intre orele: 800- 1400 , precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmtr.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a A.P.M. Teleorman.

ANUNT PUBLIC- APM Dambovita. Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Jul 2024
ANUNT PUBLIC privind decizia etapei de incadrare. OMV PETROM S.A., anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Lucrari de abandonare aferente sondei- 78, str.Bucsani", propus a fi amplasat in Com.Bucsani, jud.Dambovita. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la A.P.M. Dambovita din Mun.Tirgoviste, str. Calea Ialomitei, nr.1, jud.Dambovita, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00- 16.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii, la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Jul 2024
RUSOAIE MIHAI, titular al planului PUZ - Zona unitati industriale si productie cu caracter nepoluant, centru logistic si depozitare, comuna Giarmata, extravilan, CF nr. 409931, 409932, jud. Timis, aduc la cunostinta publicului ca decizia etapei de incadrare, din procedura de reglementare conform H.G. nr. 1076/2004, este cea de adoptare a planului fara aviz de mediu. Termenul pentru depunerea completarilor va fi conform art. 37 din HG nr. 1076/2004. Prezenta adresa nu este limitativa, iar daca din analiza completarilor depuse si a intregii documentatii rezulta necesitatea unor informatii suplimentare, acestea se vor solicita ulterior.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Jul 2024
Anunt public asupra luarii deciziei
etapei de incadrare de catre APM Timis,
SC NICO SOLAR ENERGY DOI SRL, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei
etapei de incadrare de catre APM Timis, in cadrul procedurii de evaluare a impactului
asupra mediului, pentru proiectele:
- ,,Construire parc fotovoltaic si racord la S.E.N.; imprejmuire gard" propus a fi
amplasat in extravilanul comunei Parta, teren identificat prin CF nr. 401170, 401171,
401172, 401173, 401174, 401175, 401176, 401177, 401178, 401179, 401180, 401181,
jud. Timis,
- ,,Construire parc fotovoltaic si racord la S.E.N.; imprejmuire gard" propus a fi
amplasat in extravilanul comunei Parta, teren identificat prin CF nr. 401196, 401197,
401198, 401199, 401200., jud. Timis.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul
autoritatii competente pentru protectia mediului APM Timis din municipiul Timisoara, b-
dul Liviu Rebreanu, nr. 18-18 A, in zilele de luni - joi intre orele 8:00 16:30, vineri intre
orele 8:00 14:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmtm.anpm.ro -
Sectiunea Acorduri de mediu. Publicul interesat poate inainta comentarii / observatii la
proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe
pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Jul 2024
SC NUOVA ELICA SRL , cu sediul in jud. Covasna, loc. Borosneu Mare, str. Principala, nr. 105, anunta publicul interesat asupra depunerii documentatiei pentru obtinerea autorizatiei de mediu pentru activitatea "FABRICAREA DE CONFECTII METALICE SI A ALTOR ARTICOLE DIN METAL", pentru punctul de lucru situat in jud. Covasna, loc. Borosneu Mare, str. Principala, nr. 105. Observatii sau reclamatii se pot depune la sediul APM Covasna, Sf. Gheorghe, Bd. Gen. Grigore Balan, nr. 10, judetul Covasna, in termen de 30 zile de la aparitia prezentului anunt.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntuldevest.ro in ZIARUL ANUNTUL DE VEST

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Jul 2024
S.C. ZFB S.R.L titular al proiectului "Infiintare unitate de productie de catre S.C. ZFB S.R.L." propus a fi amplasat in localitatea Jabar CF405051, jud.Timis, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Timis, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Infiintare unitate de productie de catre S.C. ZFB S.R.L. " propus a fi amplasat in localitatea Jabar CF405051 jud Timis.Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Timis din municipiul Timisoara B-dul Liviu Rebreanu nr.18-18A, in zilelel de luni-joi intre orele 8.00-16.30 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmtm.anpm.ro-Sectiunea Acorduri de mediu.Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Jul 2024
Agentia pentru Protectia Mediului Sibiu, anunta publicul interesat asupra deciziei de emitere a avizului de mediu pentru Amenjamentul Silvic al fondului forestier proprietate privata apartinand Bisericii Evanghelice Netus, Parohiei Evanghelice Stejarisul, Parohiei Evanghelice Bradeni, Parohiei Evanghelice Luterane Netus, Bisericii Evanghelice Agnita, Parohiei Evanghelice Ruja si persoanelor fizice Loprich Albert si Muller Wilhelm, situat pe raza judetelor Sibiu si Mures, in conformitate cu HG 1076/2006. Decizia de emitere a avizului de mediu a fost luata in sedinta Comitetului Special Constituit care s-a desfasurat la sediu Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu, in data de 10.07.2024 ca urmare a analizarii documentatiei si a desfasurarii consultarilor publice, potrivit reglementarilor in vigoare. Decizia de emitere a avizului de mediu poate fi consultata la sediul A.P.M. Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2 A, de luni pana joi intre orele 800 - 1630 ,vineri intre orele 800 - 1400 si pe pagina de internet http://apmsb.anpm.ro

Anunt publicat prin situl oficial www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Jul 2024
SC CHIMTITAN SRL anunta publicul interesat asupra realizarii primei versiuni a planului/programului si declansarea etapei de incadrare la "INTOCMIRE PLAN URBANISTIC ZONAL SI AUTORIZARE CONSTRUIRE FABRICA DE LACURI SI VOPSELE, ORAS FUNDULEA, JUDET CALARASI" Consultarea primei versiuni a planului/programului se face la sediul din Mun. Bucuresti, Bd. Basarabia Nr. 248 A, sector 3, in zilele lucratoare intre orele 09:00-16:00 Comentarii/sugestii se primesc la sediul APM Calarasi, sos. Chiciu, nr. 2, judetul Calarasi, in zilele de luni pana vineri, intre orele 9-13,tel/fax 0242315035 si 0242311926, precum si pe adresa: office[@]apmcl.anpm.ro pana la data de 03.08.2024

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie

20 Jul 2024
#boycotAustria