Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Anunturi online Anunt de Mediu Cluj - Anunt Anunt de Mediu Informare Aceasta Informare Este Efectuata, Anunt Anunt de Mediu Ademi Service Titular Activitatii Intretinerea, Anunt Anunt de Mediu Initiatorul Imobiliare Prin Paula Gosav, Anunt Anunt de Mediu Malekshahian Ezatollah Titular Proiectului, Anunt Anunt de Mediu Boncea Gheorghe Boncea Elena Anunta Publicul, Anunt Anunt de Mediu Anunt public privind decizia etapei de incadrare, ANPM BUCURESTI. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. APM Brasov. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu solicitarea de emitere a autorizatiei de mediu, APM Bucuresti. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt Public Societatea Matias Titular, Anunt Anunt de Mediu Dragomir Elena Titular Planului Urbanistic, Anunt Anunt de Mediu Anunt Disponibilizare Plan Raport Lorgis, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Transilvania Towers Development Avand Sediul, Anunt Anunt de Mediu Transilvania Towers Development Avand Sediul, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu APM CONSTANTA. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU,
Publica Anunt Anunt U.E Modalitati de plata Oferte Speciale Anunturi Online Contact Agentie

ALEGE un ZIAR din CLUJ si PUBLICA ANUNTURI
Alege unul din ziarele de mai jos si publica anunturi in ziare CLUJ.
ZIARUL ANUNTUL DE VEST
Ziarul Anuntul de Vest este un ziar local / regional online de anunturi cu 0 exemplare pe editie.
ZIARUL FACLIA
Ziarul Faclia este un cotidian local de informare sociala, culturala, economica, politica, sportiva si de publicitate cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL MONITORULCJ.RO
Ziarul MonitorulCJ.ro este un cotidian de informatie generala cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL PIATA DE LA A LA Z
Ziarul Piata de la A la Z este un saptamanal de informatii si anunturi gratuite cu 38.000 exemplare pe editie.
Anunturi fonduri europene
Anunturi in ziare nationale
Publicati Citatii in ziarul Adevarul
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Ziare locale Cluj

Anunturi Anunt de Mediu

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi®, Ziarul Locuri de Munca®, Ziarul Anunt de Mediu®, Ziarul Juridic (in functie de categorie)! Pret - 50 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum

Informare Aceasta Informare Este Efectuata

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 Aug 2022
INFORMARE. Aceasta informare este efectuata de: S.C. IMOB INVEST S.R.L. in calitate de Solicitant, cu adresa in Otopeni, Jud. Ilfov, str. Str. Tudor Vladimirescu nr 2, 0745.836.128, reprezentat prin Ciolan Ioan- Alexandru ce intentioneaza sa solicite de la A.P.M. Brasov, aviz de mediu pentru investitia DEZAFECTARE STATIE DE TRATARE APE TEHNOLOGICE UZATE ce se va realiza in (municipiul, localitatea, judetul) Zarnesti, jud. Brasov Aceasta investitie este existenta, scoasa din uz si inlocuita de una mai moderna. Ca urmare, vechea statie de tratare ape tehnologice uzate, urmeaza a fi dezafectata.Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de mediu pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata. Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la A.P.M. Brasov, Strada Politehnicii 3, Brasov, tel 0268.419.013 sau la relatii.publice@apmbv.anpm.ro;

Ademi Service Titular Activitatii Intretinerea

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 Aug 2022
ADEMI SERVICE SRL, titular al activitatii "Intretinerea si repararea autovehiculelor" cod CAEN 4520, desfasurata in Str. Nicolae Sebe, nr. 29-31, sector 3, Bucuresti, anunta publicul asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu. Informatii privind mpactul activitatii pot fi obtinute la sediul APM Ilfov din Bucuresti, sector 6, aleea Lacul Morii nr. 1, 0214301523, in zilele de luni-joi, intre orele 9-13, vineri 9-12. Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul APM Ilfov.

Initiatorul Imobiliare Prin Paula Gosav

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 Aug 2022
Initiatorul Ret Imobiliare SRL, prin arh. Paula Gosav aduce la cunostinta publicului interesat intentia de a elabora Planul Urbanistic Zonal : -Introducere terenuri in intravilan cu functiunea zona unitati industriale nepoluante-pentru imobilul situat in intravilanul com. Gilau, fn. Publicul este invitat sa transmita observatii si propuneri, pana la data de 14.12.2020 , la sediul Consiliului Judetean Cluj, Primaria Gilau in scris sau prin fax la nr. 0264 371 646 sau e-mail : urbanism@cjcluj.ro.

Malekshahian Ezatollah Titular Proiectului

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 Aug 2022
Malekshahian Ezatollah, titular al proiectului: pentru -Construire doua hale depozitare marfuri generale, anexa vestiar si anexa grup sanitar, bransamente la utilitati- anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: -Construire doua hale depozitare marfuri generale, anexa vestiar si anexa grup sanitar, bransamente la utilitati- propus a fi amplasat in Afumati, str. Strada nr. 3, nr. 11, Ilfov 1. Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, in zilele de luni-joi intre orele 800-1630 si vineri 800-1400, precum și la următoarea adresă de internet http: //apmif.anpm.ro/. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Boncea Gheorghe Boncea Elena Anunta Publicul

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 Aug 2022
Boncea Gheorghe si Boncea Elena anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu, pentru proiectul "Scoatere definitiva din fondul forestier a suprafetei de 297 mp, situata in extravilanul comunei Arefu, judetul Arges, in raza O.S. Vidraru, U.P. III Capra, u.a. 100A%" (pentru construire structura de cazare turistica - bungalouri, parcare, respectiv spatiu de alimentatie publica). Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Arges, mun. Pitesti, str. Egalitatii, nr. 50A, judetul Arges, in zilele de luni-vineri, orele 8-13. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Arges, mun. Pitesti, str. Egalitatii, nr. 50A, judetul Arges.

Anunt public privind decizia etapei de incadrare, ANPM BUCURESTI. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 Aug 2022
Anunt public privind decizia etapei de incadrare. S.C. METAV S.A. titular al proiectului "CONSTRUIRE ANSAMBLU FUNCTIUNI MIXTE (locuinte, comert, servicii, birouri, alte dotari complementare) CU REGIM DE INALTIME MAXIM 3S+ D+P+18E (duplex) CONFORMAT CU RETRAGERI SUCCESIVE, ORGANIZARE DE ȘANTIER", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Bucuresti, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului : nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul "CONSTRUIRE ANSAMBLU FUNCTIUNI MIXTE (locuinte, comert, servicii, birouri, alte dotari complementare) CU REGIM DE INALTIME MAXIM 3S+ D+P+ 18E (duplex) CONFORMAT CU RETRAGERI SUCCESIVE, ORGANIZARE DE ȘANTIER", propus a fi amplasat in Bucuresti, sos. Fabrica de Glucoza nr. 6D, sector 2. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din mun. Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in zilele de luni-vineri, intre 9.00 - 12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmbuc.anpm.ro/. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proeictul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. APM Brasov. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 10 Aug 2022
DS SMITH PAPER ZARNESTI SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul MODERNIZARE CLADIRE CET, propus a fi amplasat in Zarnesti, str. 13 Decembrie nr. 18, incinta beneficiarului, cladire existenta. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru protectia mediului Brasov, str. Politehnicii nr. 3, in zilele de luni- joi intre orele 8- 16:30 si vineri intre orele 8-14. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru protectia mediului Brasov.

solicitarea de emitere a autorizatiei de mediu, APM Bucuresti. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 10 Aug 2022
AUTO FIRST CLASS PROFESSIONAL SRL, titular al activitatii "Intretinerea si repararea autovehiculelor" cod CAEN 4520, desfasurata in Bucuresti, sector 3, b-dul Energeticienilor, nr.13-15, informeaza ca s-a depus solicitarea de emitere a autorizatiei de mediu. Informatii privind impactul asupra mediului pot fi obtinute la sediul APM Bucuresti, 0214306677, office@apmbuc.anpm.ro, intre orele 9:00- 12:00. Eventuale observatii ale publicului, formulate in scris, se primesc zilnic, la sediul APM Bucuresti.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 10 Aug 2022
Anunt public privind decizia etapei de incadrare (titularul proiectului) SOMET SA, titular al proiectului "amenajare spatiu verde, loc de joaca, circulatie pietonala, acces auto, imprejmuire teren si sistem de colectare selectiva a deseurilor aferente ansamblului existent", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Bucuresti, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul "amenajare spatiu verde, loc de joaca, circulatie pietonala, acces auto, imprejmuire teren si sistem de colectare selectiva a deseurilor aferente ansamblului existent", propus a fi amplasat in Bucuresti, Sector 1, Str. Șoseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 93. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00 -12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmbuc.anpm.ro/. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt Public Societatea Matias Titular

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 10 Aug 2022
ANUNT PUBLIC. Societatea MATIAS Red Srl titular al activitatii:-intretinerea si repararea autovehiculelor, spalatorie auto self-service, cod.CAEN.4520 la adresa:Stefan cel Mare nr.81A, Tunari, Jud.Ilfov anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitate. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al activitatii pot fi consultate la sediul APM.Ilfov, str.Lacul Morii nr.1, sector.6, Bucuresti, tel./fax:430.15.23, 430.14.02, 0746.248.440 in zilele de luni-joi, intre orele 9-13, vineri 9-12. Observatiile publicului se primesc zilnic, la sediul APM.Ilfov.

Dragomir Elena Titular Planului Urbanistic

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 10 Aug 2022
DRAGOMIR ELENA ,titular al Planului Urbanistic Zonal - Stabilire reglementări urbanistice zonă locuire și funcțiuni complementare , amplasat in loc. Lazu, Jud.Constanta , Parcela A488/76 lot 11 anunta publicul interesat ca s-a depus documentatia in vederea obtinerii avizului de mediu pentru avizarea Planului Urbanistic Zonal. Observatiile publicului se primesc in scris la sediul APM Constanta, str. Unirii nr. 23, zilnic intre orele 08-16, in termen de 15 zile calendaristice de la aparitia anuntului.

Anunt Disponibilizare Plan Raport Lorgis

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 10 Aug 2022
Anunt disponibilizare plan si raport S.C. Lorgis S.R.L. și persoanele fizice Mischie Sanda, Mischie Nicolae- Alexandru, Baican-Mischie Ioana- Maria, Țuhașu Maria și Lascu Victora, titulari ai planului "Amenajamentului fondului forestier proprietate privată aparţinand S.C. Lorgis S.R.L. și persoanelor fizice Mischie Sanda, Mischie Nicolae- Alexandru, Baican- Mischie Ioana- Maria, Țuhașu Maria și Lascu Victora - U.P. I Izvoarele Măcrișului, judeţul Gorj", anuntă publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan și finalizării Raportului de mediu. Consultarea planului și a Raportului de mediu se poate realiza la sediul Ocolului Silvic Jiul, din localitatea Bumbeşti-Jiu, sat Pleşa, nr. 15, județul Gorj, de luni pană joi intre orele 09-15 și pe pagina de internet a S.C. Silva Proiect Expert S.R.L. https://silvaproiectexpert.epizy.com. Publicul interesat poate transmite in scris comentarii și propuneri privind documentele menționate la sediul Ocolului Silvic Jiul și la sediul APM Gorj din strada Unirii , nr. 76 , Tg.- Jiu , in termen de 45 de zile de la publicare.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 10 Aug 2022
P.F. SIMION MARIA avand sediul in Str. Tibles, nr.27, Oras Otopeni, Jud. Ilfov, titular al planului/programului PUZ-INTRODUCERE TEREN IN INTRAVILAN, LOTIZARE PENTRU CONSTRUIRE LOCUINTE INDIVIDUALE, CUPLATE SI COLECTIVE CU REGIM DE INALTIME DE MAXIM P+2E+M SI FUNCTIUNI COMPLEMENTARE, din Oras Otopeni, T18 P 279/2/2, Jud. Ilfov, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul/programul mentionat si declansarea etapei de incadrare.
Prima versiune a planului/programului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov din Aleea Lacul Morii nr.1, sector 6, de luni pana joi intre orele 900 - 1300 .
Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M Ilfov, (tel 021/4301523, 021/4301402, 0746248440) in termen de 18 zile de la data publicarii anuntului.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 10 Aug 2022
Anunt public privind decizia etapei de incadrare .EWALD FRANZ KOSTERS, domiciliat in Rheine, GoldbergStr 113, Germania (titularul planului /programului) anunta publicul asupra luarii deciziei de emitere a avizului de mediu necesar adoptarii planului: "Amenajamentul Fondului Forestier proprietate privata U.P. I Finta-Gura Crivatului - U.A.T. Manesti - jud. Prahova.", amplasat in U.A.T. Manesti - jud. Prahova., de a nu se supune evaluarii de mediu pentru planuri si programe.Proiectul deciziei de emitere a avizului de mediu si motivele care o fundamenteaza poate fi consultat la sediul Agentiei Pentru Protectia Mediului Prahova sau pe sit-ul: http://apmph.anpm.ro; office@apmph.anpm.ro, in termen de 10 zile de la data prezentului anunt.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 10 Aug 2022
Anunt public privind decizia etapei de incadrare .EWALD FRANZ KOSTERS, domiciliat in Rheine, GoldbergStr 113, Germania (titularul planului /programului) anunta publicul asupra luarii deciziei de emitere a avizului de mediu necesar adoptarii planului: "Amenajamentul Fondului Forestier proprietate privata U.P. II Finta-Marcesti - U.A.T. Manesti - jud. Prahova.", amplasat in U.A.T. Manesti - jud. Prahova., de a nu se supune evaluarii de mediu pentru planuri si programe.Proiectul deciziei de emitere a avizului de mediu si motivele care o fundamenteaza poate fi consultat la sediul Agentiei Pentru Protectia Mediului Prahova sau pe sit-ul: http://apmph.anpm.ro; office@apmph.anpm.ro, in termen de 10 zile de la data prezentului anunt.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 10 Aug 2022
Nistor Ștefania cu domiciliul in comuna Dumbravita, strada Bobalna, nr 20, jud Timis, titular al planului Elaborare P.U.Z "Zona unitati industriale si productie cu caracter nepoluant, centru logistic si depozitare", propus in comuna Giarmata, CF nr. 412765. Nr. CAD 412765, jud Timis, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului poate fi consultata la sediul ANPM cu sediul in str Liviu Rebreanu, nr 18-18A, localitatea Timisoara, Jud Timis de luni pana vineri intre orele 9:00 - 13:00. Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul ANPM., in termen de 18 zile lucratoare de la data publicarii anuntului.

Transilvania Towers Development Avand Sediul

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Aug 2022

S.C. TRANSILVANIA TOWERS DEVELOPMENT S.R.L avand sediul in comuna Floresti, sat Floresti, judetul Cluj, strada Eroilor, nr. 378, titulara a proiectului Construire imobil cladire cu functiune mixta cu regim de inaltime S+P+8E, organizare de santier, imprejmuire teren, racorduri/bransamente utilitati,anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către A.P.M. Ilfov, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul propus a fi amplasat in oras Voluntari, jud. Ilfov, strada Bd. Pipera, nr. 1, NC 3579/24/3/2, CF 110500.

NU SE SUPUNE EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI SI EVALUARII ADECVATE
* Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, in zilele de luni pana joi, intre orele 9 - 13, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apm-ilfov.ro
Publicul interesat poate inainta comentarii/observații la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protecția Mediului Ilfov.

Transilvania Towers Development Avand Sediul

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Aug 2022

S.C. TRANSILVANIA TOWERS DEVELOPMENT S.R.L avand sediul in comuna Floresti, sat Floresti, judetul Cluj, strada Eroilor, nr. 378, titulara a proiectului Construire imobil cladire cu functiune mixta cu regim de inaltime S+P+8E, organizare de santier, imprejmuire teren, racorduri/bransamente utilitati,anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către A.P.M. Ilfov, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul propus a fi amplasat in oras Voluntari, jud. Ilfov, strada Bd. Pipera, nr. 1, NC 3579/24/3/2, CF 110500.

NU SE SUPUNE EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI SI EVALUARII ADECVATE
* Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, in zilele de luni pana joi, intre orele 9 - 13, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apm-ilfov.ro
Publicul interesat poate inainta comentarii/observații la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protecția Mediului Ilfov.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Aug 2022
ANUNT PUBLIC La procedura de autorizare SC SELF SERVICE AUTO CLEAN SRL cu sediul social in Romania, Judet Ilfov, Comuna Ștefanestii de Jos, Sat Ștefanestii de Jos, Șoseaua Ștefanesti, Nr. 75A, camera 2, inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J23/5065/18.08.2021, avand Cod Unic de Inregistrare 44760202, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea de SPALATORIE AUTO SELF SERVICE, desfasurata la punctul de lucru din comuna Dascalu, sat Dascalu, judetul Ilfov, DJ 200, tarla 40, parcelele 157/5 si 157/6. Informatiile la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bucuresti din sector 6, Aleea Lacul Morii nr. 1 (Barajul Lacul Morii - in spatele benzinariei LUKOIL), intre orele 9 - 12, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul APM Bucuresti in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu APM CONSTANTA. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 09 Aug 2022
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. EXTRACTIE AGRICULTURA SRL prin BEJAN DAMIAN, cu sediul in mun. Medgidia, sos. Constantei, nr.8 Bis, jud. Constanta, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: CONSTRUIRE PLATFORMA BETONATA SI STATIE DE EPURARE, propus a fi amplasat in Com. Cuza Voda, sat Cuza Voda, intravilan, str. Medgidiei nr. 1B (lot 2+ lot 3), jud. Constanta. Informatiile privind proiectul propus pot fì consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta: municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 si la adresa titularului EXTRACTIE AGRICULTURA SRL prin BEJAN DAMIAN, cu Sediul in mun. Medgidia, sos. Constantei, nr. 8 Bis, jud. Constanta, in zilele de luni- vineri, intre orele 9.00- 13.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Constanta.

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie

15 Aug 2022