Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Anunturi online Anunt de Mediu Cluj - Anunt Anunt de Mediu Depunerea solicitarii de obtinere a avizului de mediu. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Depunerea solicitarii de obtinere a avizului de mediu. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Depunerea solicitarii de obtinere a avizului de mediu. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Pierdut legitimatie Aeroportul International Henri Coanda. Anunt publicat prin www.ziaruldepierderi.ro in ZIARUL DE PIERDERI, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt public privind decizia etapei de incadrare, APM Bucuresti. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Aviz de gospodarire a apelor. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anuntam publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu, APM TIMIS. .Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Solicitarea de emitere a autorizatiei de mediu. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a Acordului de Mediu - APM CALARASI. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU,
Publica Anunt Anunt U.E Modalitati de plata Oferte Speciale Anunturi Online Contact Agentie

ALEGE un ZIAR din CLUJ si PUBLICA ANUNTURI
Alege unul din ziarele de mai jos si publica anunturi in ziare CLUJ.
ZIARUL ANUNTUL DE VEST
Ziarul Anuntul de Vest este un ziar local / regional online de anunturi cu 0 exemplare pe editie.
ZIARUL FACLIA
Ziarul Faclia este un cotidian local de informare sociala, culturala, economica, politica, sportiva si de publicitate cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL MONITORULCJ.RO
Ziarul MonitorulCJ.ro este un cotidian de informatie generala cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL PIATA DE LA A LA Z
Ziarul Piata de la A la Z este un saptamanal de informatii si anunturi gratuite cu 38.000 exemplare pe editie.
Anunturi fonduri europene
Anunturi in ziare nationale
Publicati Citatii in ziarul Adevarul
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Ziare locale Cluj

Anunturi Anunt de Mediu

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi®, Ziarul Locuri de Munca®, Ziarul Anunt de Mediu®, Ziarul Juridic (in functie de categorie)! Pret - 50 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum

Depunerea solicitarii de obtinere a avizului de mediu. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Jul 2022
Mircea Vasile avand domiciliul in Stefanestii de Jos, str. Dumbravei, nr. 9, judetul Ilfov, titular al planului/ programului"PUZ- INTRODUCERE TEREN IN INTRAVILAN PENTRU CONSTRUIRE HALE DEPOZITARE MARFURI GENERALE, SERVICII-COMERT" din com AFUMATI, Tarla 16, Parcela 65/1/24, Ilfov, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul/programul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului/programului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov din Aleea Lacul Morii nr.1, sector 6, de luni pana joi intre orele 900 - 1300 . Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M Ilfov, (tel 021/4301523, 021/4301402, 0746248440) in termen de 18 zile de la data publicarii anuntului.

Depunerea solicitarii de obtinere a avizului de mediu. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Jul 2022
Al Bouri Hani avand domiciliul in Dobroesti, str. Ciresului, nr. 60B, judetul Ilfov, titular al planului/ programului" PUZ- construire hale depozitare marfuri generale, servicii, comert si utilitati" din com AFUMATI, Tarla 102, Parcela 388/48, nr. cad.54722 Ilfov, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul/ programul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului/ programului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov din Aleea Lacul Morii nr.1, sector 6, de luni pana joi intre orele 900 - 1300 . Observatii/ comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M Ilfov, (tel 021/4301523, 021/4301402, 0746248440) in termen de 18 zile de la data publicarii anuntului.

Depunerea solicitarii de obtinere a avizului de mediu. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Jul 2022
SC CRISTAL ACTIVE HOME SRLavand sediul in Dobroiesti, str. Cuza Voda, nr. 42A, judetul Ilfov, titular al planului/ programului" PUZ- INTRODUCERE TEREN IN INTRAVILAN PENTRU CONSTRUIRE LOCUINTE INDIVIDUALE" din AFUMATI, Tarla 92, Parcela 337/15, lot 12 nr. cad.59661 Ilfov, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul/ programul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului/ programului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov din Aleea Lacul Morii nr.1, sector 6, de luni pana joi intre orele 9.00- 13.00 . Observatii/ comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M Ilfov, (tel 021/4301523, 021/4301402, 0746248440) in termen de 18 zile de la data publicarii anuntului.

Pierdut legitimatie Aeroportul International Henri Coanda. Anunt publicat prin www.ziaruldepierderi.ro in ZIARUL DE PIERDERI

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Jul 2022
Pierdut legitimatie Aeroportul International Henri Coanda Otopeni pe numele de Bogdan Predoi. O declar nula.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Jul 2022
SC DOBROGEA PAN ALIMENT SRL TULCEA , cu sediul in Tulcea, Str. Garii, NR. 3-4, jud. Tulcea, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii si documentatiei tehnice in vederea obtinerii autorizatiei de mediu.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Jul 2022
SC SMART NEW TENTS SRL anunta intentia de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitatile cu cod CAEN : CAEN 5610 - Restaurante, CAEN 5630 - Baruri si alte activitati de servire a bauturilor, desfasurate la punctul de lucru din Calea Dorobantilor, nr. 96, Timisoara, judet Timis

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Jul 2022
SC DEZMEMBRARI VIOLA, cu sediul in sat Modelu, com Modelu, str. Calarasilor nr 1B, judet Calarasi solicita autorizatie de mediu pentru obiectivul - Demontarea (dezasamblarea) masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor cod CAEN 3831 si Recuperarea materialelor reciclabile sortate cod CAEN 3832 amplasat in sat Modelu, com Modelu, str. Calarasilor nr 1B, judet Calarasi. Pentru informatii suplimentare propuneri si contestatii se va contacta Agentia pentru Protectia Mediului Calarasi, soseaua Chiciu, nr. 2, Calarasi, cod 910005, E-mail:office@apmcl.anpm.ro, Tel/Fax.0242315035, 0242311926, Tel mobil: 0746248675 in termen de 10 de zile de la aparitia anuntului.

Anunt public privind decizia etapei de incadrare, APM Bucuresti. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Jul 2022
Anunt public privind decizia etapei de incadrare. COSTEA ALEXANDRU VALENTIN, titular al proiectului "CONSTRUIRE ANSAMBLU DE 3 IMOBILE CU RH propus - P+2E+3ER CU FUNCTIUNEA DE LOCUINTE DE SERVICIU, PARCAJE AUTO IN INCINTA, CONSTRUCTII ANEXE, ACCESE/ ALEI AUTO SI PIETONALE, RACORDURI LA DRUM PUBLIC, SPATII VERZI, BRANSAMENTE SI RETELE INTERIOARE, PLATFORME PUBELE, IMPREJMUIRE TEREN SI ORGANIZARE DE EXECUTIE LUCRARI", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Bucuresti, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul: "Construire ansamblu de 3 imobile cu Rh propus - P+2E+ 3ER cu functiunea de locuinte de serviciu, parcaje auto in incinta, constructii anexe, accese/ alei auto si pietonale, racorduri la drum public, spatii verzi, bransamente si retele interioare, platforme pubele, imprejmuire teren si organizare de executie lucrari", propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 3, str. Soldat Ghetu Anghel, nr. 3. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Bucuresti, aleea Lacul Morii, nr. 1, sector 6, in zilele de luni- vineri, intre orele 9.00- 12.00 precum si la urmatoarea adresa de internet: http://apmbuc.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Aviz de gospodarire a apelor. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Jul 2022
SUFANA IOAN si SUFANA MARIA cu sediul in SAT STIUCA, NR. 305 , jud. Timis, ce intentioneaza sa obtina de la ABA BANAT, aviz de gospodarire a apelor pentru proiect MODERNIZARE PLATFORMA DE GUNOI IN SUPRAFATA DE 600 MP, propus in extravilan comuna Stiuca, localitatea Zgribesti, CF 408528, provenita din CF 402958, jud. Timis.Aceasta investitie este noua. Ca rezultat al activitatii, vor rezulta permanent urmatoarele tipuri de ape : ape pluviale, ce se vor descarca in bazin de retentie.Aceasta solicitare de aviz este in conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu completarile si modificarile ulterioare.Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare referitoare la solicitarea avizului de gospodarire a apelor , pot contacta solicitantul la adresa indicata.Persoanele care doresc sa transmita sugestii/observatii se pot adresa solicitantului dupa data de 01.06.2022.

Anuntam publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu, APM TIMIS. .Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Jul 2022
POPOVICI ANAMARIA DORINELA INTREPRINDERE INDIVIDUALA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CONSTRUIRE PLATFORMA DE GUNOI, propus a fi amplasat in sat Olosag , comuna Stiuca CF 407147, jud. Timis.Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis, municipiul Timisoara,B-dul Liviu Rebreanu nr. 18-18A si la sediul titularului Comuna Stiuca , sat Olosag , nr. 2, jud. Timis, in zilele de luni - joi intre orele 8.00 - 16.30, vineri intre orele 8.00 - 14.00.Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timis.

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Jul 2022
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu Dobrin Silviu anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Scoatere din circuitul silvic a suprafetei de 2995 mp, teren situat in U.P. II, u.a. 196A%, Ocolul Silvic Vidraru, comuna Arefu, judetul Arges" propus a fi amplasat in comuna Arefu, judetul Arges. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Arges din Pitesti, str. Egalitatii, nr. 50, jud. Arges si la sediul Dobrin Silviu din oras Gaesti, str. George Cosbuc, nr. 27, judetul Dambovita, in zilele de luni- vineri, intre orele 9:00- 11:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Arges din Pitesti, str. Egalitatii, nr. 50, jud. Arges, intre orele 9:00- 11:00.

Solicitarea de emitere a autorizatiei de mediu. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Jul 2022
KAUSTIK PRODUCTIE SRL, titular al activitatiilor "Alte activitati de tiparire n.c.a." cod CAEN 1812, "Fabricarea altor produse din material plastic" cod CAEN 2229, desfasurate in Bucuresti, sector 6, str. Mehadiei nr. 43, informeaza publicul ca s-a depus solicitarea de emitere a autorizatiei de mediu. Informatii privind impactul activitatii pot fi obtinute la sediul APM Bucuresti, 0214306677, office@apmbuc.anpm.ro, intre orele 9:00- 12:00. Eventuale observatii ale publicului, formulate in scris, se primesc zilnic, la sediul APM Bucuresti.

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a Acordului de Mediu - APM CALARASI. Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Jul 2022
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a Acordului de Mediu. ENACHE VIOREL-LUCIAN P.F.A. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a Acordului de Mediu pentru proiectul ,,CONSTRUIRE ANEXA GOSPODAREASCA - PARTER", propus a fi amplasat in soseaua Bucuresti-Constanta, nr. 71, sat Dor Marunt, comuna Dor Marunt, judetul Calarasi, titular ENACHE VIOREL-LUCIAN P.F.A. Informatiile privind proiectul propus/ memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului - Agentia pentru Protectia Mediului Calarasi cu sediul in soseaua Chiciului, nr. 2, judetul Calarasi, 910005 si la sediul titularului ENACHE VIOREL-LUCIAN P.F.A., avand sediul in soseaua Bucuresti- Constanta, nr. 71, sat Dor Marunt, comuna Dor Marunt, judetul Calarasi, in zilele de luni- vineri, intre orele 1000- 1400. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt publicat prin www.anuntmediu.ro in ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 18 Jul 2022
BUZATU IULIAN-DANIEL SI BUZATU IRINA-ELENA, titulari ai planului/programului ELABORARE PLAN URBANISTIC ZONAL (P.U.Z.) ȘI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM (R.L.U.) AFERENT IN VEDEREA REALIZARII INVESTITIEI "CONSTRUIRE ANSAMBLU REZIDENTIAL" PE STR. TARGUL NOU NR. 43 - STR. TARGUL NOU NR. 41A (FOST 43), MUN. CARACAL , anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul/programul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului/programului poate fi consultata la sediul A.P.M. Olt, str. I. Morosanu, nr. 3, Slatina, judetul Olt, de luni pana vineri, intre orele 09.00 - 16.00. Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul APM Olt, in termen de 15 zile de la data publicarii anuntului.

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie

15 Aug 2022