Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Anunturi online Anunt de Mediu Cluj - Anunt Anunt de Mediu anunt de mediu procedura autorizare Agentia Nationala Protectia Mediului - Ziarul de Mediu, Anunt Anunt de Mediu anunt public de mediu, autorizare- PROTECTIA MEDIULUI - Ziarul de Mediu, Anunt Anunt de Mediu Anunt de mediu Protectia Mediului in ziar de Mediu, Anunt Anunt de Mediu Neamt George Asociatii Calitate Titular, Anunt Anunt de Mediu Conformitate Privind Protectia Mediului, Anunt Anunt de Mediu Util Avand Sediul Municipiul Timisoara, Anunt Anunt de Mediu Transilvania Towers Development Avand Sediul, Anunt Anunt de Mediu Romania Petroleum Products Anunta Intentia, Anunt Anunt de Mediu Anun Public Privind Depunerea Solicitarii, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC DE MEDIU ENGIE ROMANIA - ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt de mediu agentia protectia mediului Braila - ziar, Anunt Anunt de Mediu ANUNT DE MEDIU - AUTORIZARE AGENTIA DE PROTECTIE A MEDIULUI IN ZIARUL DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PROCEDURA DE AUTORIZARE ANPM - ZIARUL DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Petrom Prin Iken Construct Management Anun, Anunt Anunt de Mediu Anunt Public Timisoara Stea Igiena Tehnica, Anunt Anunt de Mediu ANUNT MEDIU ANPM ZIARUL DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt public de Mediu ziarul de Mediu - ANPM Bucuresti, Anunt Anunt de Mediu ANUNT MEDIU ANPM - ZIARUL DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC PENTRU PROCEDURA DE AUTORIZARE ANPM - ZIAR ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt ANPM Dambovita,
Publica Anunt Anunt U.E Modalitati de plata Oferte Speciale Anunturi Online Contact Profesional

ALEGE un ZIAR din CLUJ si PUBLICA ANUNTURI
Alege unul din ziarele de mai jos si publica anunturi in ziare CLUJ.
ZIARUL ANUNTUL DE VEST
Ziarul Anuntul de Vest este un ziar local / regional online de anunturi cu 0 exemplare pe editie.
ZIARUL FACLIA
Ziarul Faclia este un cotidian local de informare sociala, culturala, economica, politica, sportiva si de publicitate cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL MONITORULCJ.RO
Ziarul MonitorulCJ.ro este un cotidian de informatie generala cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL PIATA DE LA A LA Z
Ziarul Piata de la A la Z este un saptamanal de informatii si anunturi gratuite cu 38.000 exemplare pe editie.
Anunturi fonduri europene
Anunturi in ziare nationale
Publicati Citatii in ziarul Adevarul
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Ziare locale Cluj

Anunturi Anunt de Mediu

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi® sau Ziarul Locuri de Munca (in functie de categorie)! Pret - 50 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum

anunt de mediu procedura autorizare Agentia Nationala Protectia Mediului - Ziarul de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 24 Sep 2021
S.C. MIT SPALATORIE SRL, cu sediul in str. Intr. Valea Culii, nr. 2F, Berceni, Ilfov, inregistrata la O.N.R.C. cu C.U.I. nr. 43089088 informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea Spalarea si curatarea (uscata) articolelor textile si a produselor din blana, cod CAEN 9601, desfasurata in str. Luica, nr. 166, sector 4, Bucuresti. Informatii se pot solicita la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BUCURESTI din sectorul 6, Aleea Lacul Morii nr. 1 ( Barajul Lacul Morii- in spatele benzinariei LUKOIL ), intre orele 9.00- 12.00, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul A.P.M. Bucuresti in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

anunt public de mediu, autorizare- PROTECTIA MEDIULUI - Ziarul de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 24 Sep 2021
Anunt public privind decizia etapei de incadrare Titularii DUMITRESCU TANTI-VIRGINICA si CIOROBEA ADRIAN, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Bucuresti, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul Construire Hypermarket Kaufland P+1E si constructii anexe interioare si exterioare (container bufet "imbiss" si cort, containere reciclare ambalaje, spatii tehnice, post trafo, bazin psi, padocuri carucioare, statii incarcare vehicule electrice), amenajari exterioare incinta (platforme parcare, spatii verzi, drumuri, trotuare, rampa andocare), amenajare accese rutiere si pietonale si racorduri la drumurile publice, instalatii interioare si retele/lucrari tehnico-edilitare, amenajare imprejmuire teren, amplasare panouri publicitare si totem publicitar, organizare de santier propus a fi amplasat in Bucuresti, Strada Fabrica de Flucoza, nr. 6-8, sector 2, Bucuresti NR. CADASTRAL 238401 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M. Bucuresti din municipiul Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in zilele de luni - vineri, intre orele 9.00 -12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmbuc.anpm.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt de mediu Protectia Mediului in ziar de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 24 Sep 2021
S.C. Trans Expedition Feroviar SRL, avand sediul in Str. Fabrica de Glucoza Nr. 11A, Etaj 2, Sector 2, Bucuresti, titular al Puz Drumul Nisipoasa 186, Bucuresti, Sector 1 anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul/programul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru protectia mediului Bucuresti din Aleea Lacul Morii nr. 1 ( in spatele benzinariei Lukoil), sector 6, de luni pana vineri intre orele 9.00 si 12.00. Observatii/ comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M., in termen de 18 zile de la data publicarii anuntului.

Neamt George Asociatii Calitate Titular

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 24 Sep 2021
Neamt George si asociatii in calitate de titular, anunta publicul interest asupra declansarii etapei de incadrare, conform HG nr.1076/2004, in vederea obtinerii avizului de mediu pentru PUZ - INTRODUCERE TEREN IN INTRAVILAN SI CONSTRUIRE LOCUINTE CU REGIM REDUS DE INALTIME (S/D+P+E/M), in judetul Cluj, localitatea Gheorgheni, FN, comuna Feleacu. Prima versiune a planului, poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj, Calea Dorobantilor, nr. 99 si la sediul SC HELLART SRL situat in Cluj-Napoca, str. Vidraru, 13-15, ap 15, din data de 15.04.2021 intre orele 8-14. Publicul interest poate transmite, in scris, comentarii si sugestii, pana in data de 05.05.2021, la APM Cluj, str. Dorobantilor, nr 99, bl 9B, cod 400609, fax 0264.410.716, e-mail office@apmcj.anpm.ro in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-14.00.

Conformitate Privind Protectia Mediului

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 24 Sep 2021
In conformitate cu O.U.G. 195/2005 privind protectia mediului aprobata prin Legea nr.265/2006 cu modificarile si completarile ulterioare si Ordinul 1798/2007 P.F. Maris Ioan, anunta inceperea demersurilor in vederea obtinerii autorizatiei de mediu , obiectivul PASTRAVARIE Negreni. Eventuale sugestii si reclamatii se vor depune la A.P.M. Cluj din Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor 99, in zilele de luni - joi intre orele 09 - 14 si vineri intre orele 09 - 13.

Util Avand Sediul Municipiul Timisoara

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 24 Sep 2021

S.C. EMV-UTIL S.R.L avand sediul in municipiul Timisoara, judetul Timis, strada Amurgului, nr. 1, cam. 8B, etaj 2, titulara a proiectului Construire imobil cladire cu functiune mixta (locuinte colective, comert, servicii) avand regim de inaltime 2S+P+6E, organizare de santier, imprejmuire teren, racorduri/bransamente utilitati ,anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către A.P.M. Ilfov, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul propus a fi amplasat in oras Voluntari, jud. Ilfov, strada Erou Iancu Nicolae, nr. 32B, NC 120216, CF 120216.

NU SE SUPUNE EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI SI EVALUARII ADECVATE
* Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, in zilele de luni pana joi, intre orele 9 - 13, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apm-ilfov.ro
Publicul interesat poate inainta comentarii/observații la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protecția Mediului Ilfov.

Transilvania Towers Development Avand Sediul

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 24 Sep 2021

S.C. TRANSILVANIA TOWERS DEVELOPMENT S.R.L avand sediul in comuna Floresti, sat Floresti, judetul Cluj, strada Eroilor, nr. 378, titulara a proiectului Construire imobil cladire cu functiune mixta cu regim de inaltime S+P+8E, organizare de santier, imprejmuire teren, racorduri/bransamente utilitati,anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către A.P.M. Ilfov, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul propus a fi amplasat in oras Voluntari, jud. Ilfov, strada Bd. Pipera, nr. 1, NC 3579/24/3/2, CF 110500.

NU SE SUPUNE EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI SI EVALUARII ADECVATE
* Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, in zilele de luni pana joi, intre orele 9 - 13, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apm-ilfov.ro
Publicul interesat poate inainta comentarii/observații la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protecția Mediului Ilfov.

Romania Petroleum Products Anunta Intentia

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 24 Sep 2021
Mol Romania Petroleum Products S.R.L., anunta intentia de innoire a autorizatiei de mediu pentru activitatea Comert cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate cu co CAEN:4730, desfasurata la punctele de lucru din Comuna Giarmata, Autostrada A1, tronson Timisoara-Lugoj (km 44+500-km 54+500), lot 3, km 47+650, partea dreapta si Autostrada A1, tronson Timisoara-Lugoj (km 44+500-km 54+500), lot 3, km 47+650,partea stanga, judet Timis

Anun Public Privind Depunerea Solicitarii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 24 Sep 2021
Anunț public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. OMV Petrom SA, anunta publicul interesat asupra:depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu, pentru proiectul:"Lucrari de abandonare aferente sondei.996-Carei", amplasat in:Carei (x=687852.17;y=310430.58), CF.nr.102800, judetul Satu Mare. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate pe site-ul:Agentiei pentru Protectia Mediului-Satu Mare, http://apmsm.anpm.ro si la sediul titularului cu sediul in:Bucuresti-sector.1, str.Coralilor, nr.22. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului-Satu Mare.

ANUNT PUBLIC DE MEDIU ENGIE ROMANIA - ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 24 Sep 2021
ENGIE ROMANIA SA Bucuresti, titular al proiectului "Extindere conducta si bransament PRM", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare fara evaluarea impactului asupra mediului, de catre A.P.M. Galati, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul susmentionat, propus a fi amplasat in comuna Vinatori, satul Vinatori, strada Romana, nr. 18, judetul Galati. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Galati, str. Regiment 11 Siret, nr. 2, in zilele de luni-joi, intre orele 08:30 - 16:00 si vineri intre orele 08:30 - 13:30, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmgl.anpm.ro/Reglementari/Acordul de mediu/Proiect decizie etapa de incadrare. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 29.09.2021.

Anunt de mediu agentia protectia mediului Braila - ziar

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 23 Sep 2021
APM BRAILA si SC SCORPION COM SRL cu sediul in Braila, Drumul Soseaua de Centura, km 110, Judet Braila, telefon: 0786630628, anunta ca a depus documentatia tehnica in vederea obtinerii autorizatiei de mediu pentru activitatea de Comert cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate pentru amplasamentul din Municipiul Braila, Bulevardul Dorobantilor, Nr. 467. DOCUMENTATIA POATE FI CONSULTATA DE CEI INTERESATI LA AGENTIA DE PROTECTIE A MEDIULUI BRAILA, BDUL INDEPENDENTEI, BL. B5, TELEFON 0339401834.

ANUNT DE MEDIU - AUTORIZARE AGENTIA DE PROTECTIE A MEDIULUI IN ZIARUL DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 22 Sep 2021
SOCIETATEA SC ASTIKOS PRESS SRL,CUI 40543600,J52/213/2019,TITULAR ALA ACTIVITATII , COD CAEN 3811, 5224, 5210, 4677,4311, 3832, 3831, 3822, 3821, 3812, 1624 LA ADRESA SOSEAUA DE CENTURA NR 37,DOMNESTI,ILFOV, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitate. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al activitatii pot fi consultate la sediul APM Ilfov. Lacul Morii nr. 1, sector 6, Bucuresti, Tel: 021.430.14.02, 0749.59.88.65 in zilele de luni-vineri, intre orele 9- 12. Observatiile publicului se primesc zilnic, la sediul APM Ilfov.

ANUNT PROCEDURA DE AUTORIZARE ANPM - ZIARUL DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 22 Sep 2021
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu LINDE GAZ ROMANIA SRL, PL Domnesti SC LINDE GAZ ROMANIA SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Construire fundatie beton armat pentru amplasare rezervor vertical azot lichid", propus a fi amplasat in Domnesti, T13/2, P6, NC 117366, judetul Ilfov. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate zilnic la sediul A.P.M. Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6 si la sediul LINDE GAZ ROMANIA SRL, Autostrada Bucuresti_pitesti, km 11,4, Domnesti, Ilfov. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6.

Petrom Prin Iken Construct Management Anun

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 22 Sep 2021
OMV PETROM SA prin:S.C. IKEN Construct Management S.R.L., anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare pentru proiectul:DESFIINTARE CONSTRUCTII SI INSTALATII SI REMEDIERE SOL CONTAMINAT DIN CADRUL STATIEI DE COGENERARE SUPLAC, propus a fi amplasat in:com.Suplacu de Barcau, extravilan-jud.Bihor. Decizia autorității de mediu precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM.Bihor din:Oradea, bv.Dacia, nr.25/A, in zilele de luni-vineri, intre orele:9-14, precum şi la următoarea adresă de internet:www.apmbh.ro, și la sediul titularului:București, str.Coralilor, nr.22, sector.1, in zilele de luni-joi intre orele:8:00-16:30, vineri intre orele:8:00-14:00. Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM.Bihor, din:Oradea, bv.Dacia, nr.25/A, in termen de 10.zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Anunt Public Timisoara Stea Igiena Tehnica

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 22 Sep 2021
ANUNT PUBLIC TIMISOARA. SC STEA-ROM SRL, SC IGIENA TEHNICA SRL, titulari ai planului "PUZ - Zona mixta: comert, birouri si locuinte (2S+P+14E+Er)", propus a fi amplasat in Municipiul Timisoara, Bd. Liviu Rebreanu nr. 171, CF nr. 430277, Nr.cad. 430277, judetul Timis, anunta publicul interesat ca, in conformitate cu H.G. nr. 1076/2004, planul se incadreaza in categoria planurilor si programelor care stabilesc cadrul pentru emiterea viitoarelor acorduri unice pentru proiectele care sunt prevazute in anexele nr. 1 si 2 la H.G. nr. 445/2009, necesitind efectuarea evaluarii de mediu. Propunerile de reconsiderare a deciziei se pot face in scris la sediul APM Timis, Bv. Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, in termen de 10 zile calendaristice de la aparitia anuntului.

ANUNT MEDIU ANPM ZIARUL DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 22 Sep 2021
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu INTERDRAW S.R.L. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "CONSTRUIRE ANSAMBLU LOCUINTE COLECTIVE CU SPATII COMERCIALE / DE PRESTARI SERVICII LA PARTER, Rh =S+ P+ 9E+ 10- 11 Er, imprejmuire teren si organizare de santier", propus a fi amplasat in str. Drumul Gura Calitei nr. 79- 83, sector 3, Bucuresti. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Aleea Lacul Morii Nr. 1, Sector 6, Bucuresti si la sediul INTERDRAW S.R.L. din Str. Feleacu nr. 16, bl. 8/A, sc. 1, et. 4, ap. 17, sector 1, Bucuresti, in zilele de luni-vineri intre orele 9:00-12:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bucuresti.

Anunt public de Mediu ziarul de Mediu - ANPM Bucuresti

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 21 Sep 2021
SC GEOLGAU COM SRL, titular al proiectului De edificare Spatiu Prestari Servicii- Spalatorie Auto Self Service- 3 Posturi si Anexa Camera/ Boxa, parter, amenajare incinta, platforme si organizare de santier, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Bucuresti, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului : nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul: De edificare Spatiu Prestari Servicii- Spalatorie Auto Self Service- 3 Posturi si Anexa Camera/ Boxa, parter, amenajare incinta, platforme si organizare de santier, propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 3, Str. Ghetu Anghel nr. 90 D. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Bucuresti, sector 6. Aleea Lacul Morii nr 1 in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmbuc.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

ANUNT MEDIU ANPM - ZIARUL DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 21 Sep 2021
Anunt public privind decizia etapei de incadrare TRAVIC CONSULTING S.R.L. TRAVIC CONSULTING S.R.L., titular al proiectului CONSTRUIRE 5 HALE DEPOZITARE SI BIROURI, IMPREJMUIRE SI UTILITATI, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, pentru proiectul CONSTRUIRE 5 HALE DEPOZITARE SI BIROURI, IMPREJMUIRE SI UTILITATI,, propus a fi amplasat in Tarla 3 parcela 66/6, lot 2, sat Caldararu, Cernica, Ilfov. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, in zilele de in zilele de luni pana vineri, in zilele de luni - joi, intre orele 9 -13 si vineri intre 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmif.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov din Bucuresti.

ANUNT PUBLIC PENTRU PROCEDURA DE AUTORIZARE ANPM - ZIAR ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 20 Sep 2021
SC INDECO GRUP SRL, titular al activitatii: "Transporturi rutiere de marfuri", anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru punctul de lucru amplasat in str. Tufanica, nr. 6A, sect. 3, Bucuresti. Informatii privind documentatia depusa pot fi obtinute la sediul APM BUCURESTI. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM BUCURESTI, pe durata derularii procedurii de autorizare.

Anunt ANPM Dambovita

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 20 Sep 2021
SC MONCRIS SRL, cu sediul in I.L.CARAGIALE, titular al activitatii desfasurate la Restaurantul Stejarul , anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de reinnoire a autorizatiei de mediu pentru punctul de lucru amplasat in Sat Mija, Comuna I L Caragiale, DN 72. Informatiile privind documentatia depusa pot fi obtinute la sediul APM Dambovita ,Calea Ialomitei, Nr.1 , Targoviste , in zilele de luni-joi intre orele 9-15,si vineri intre orele 9- 13.
Observatiile publicului se primesc zilnic la APM Dambovita pe toata durata derularii procedurii de reinnoire a autorizatiei .

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie