Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Anunturi online Anunt de Mediu Cluj - Anunt Anunt de Mediu Sifi Retail Titular Proiectului Proiect, Anunt Anunt de Mediu ​Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu, Anunt Anunt de Mediu Anunt de mediu publicat prin anuntmediu.ro, Anunt Anunt de Mediu Akcent Land Development Anunta Publicul, Anunt Anunt de Mediu Anunt public ANPM- Bucuresti, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC. OMV PETROM SA anunta publicul interesat asupra depunerii, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC- TIMISOARA: OMV PETROM SA, Anunt Anunt de Mediu Anun Public Privind Depunerea Solicitarii, Anunt Anunt de Mediu Anunt Public ANPM - Ziarul de Mediu, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu - Ziarul Anunt de Mediu, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC - Solicitare de obtinere a autorizatiei de mediu- ZIARUL ANUNT DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt public- obtinere aviz de mediu - Ziarul Anunt de Mediu, Anunt Anunt de Mediu ANUNT INFORMARE MEDIU- IN ZIARUL DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Decizia etapei de incadrare de catre APM Bucuresti- Ziarul Anunt de Mediu, Anunt Anunt de Mediu Emitere aviz de mediu- Anunt Ziarul de Mediu, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC DE MEDIU - PUBLICARE IN ZIARUL DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC DE MEDIU - PUBLICARE IN ZIARUL DE MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Solicitare de emitere a autorizatiei de mediu - WWW.ANUNTMEDIU.RO, Anunt Anunt de Mediu Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu- Ziarul Anunt de Mediu, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC DE MEDIU ANPM TULCEA- ZIARUL ANUNT DE MEDIU,
Publica Anunt Anunt U.E Modalitati de plata Oferte Speciale Anunturi Online Contact Agentie

ALEGE un ZIAR din CLUJ si PUBLICA ANUNTURI
Alege unul din ziarele de mai jos si publica anunturi in ziare CLUJ.
ZIARUL ANUNTUL DE VEST
Ziarul Anuntul de Vest este un ziar local / regional online de anunturi cu 0 exemplare pe editie.
ZIARUL FACLIA
Ziarul Faclia este un cotidian local de informare sociala, culturala, economica, politica, sportiva si de publicitate cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL MONITORULCJ.RO
Ziarul MonitorulCJ.ro este un cotidian de informatie generala cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL PIATA DE LA A LA Z
Ziarul Piata de la A la Z este un saptamanal de informatii si anunturi gratuite cu 38.000 exemplare pe editie.
Anunturi fonduri europene
Anunturi in ziare nationale
Publicati Citatii in ziarul Adevarul
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Ziare locale Cluj

Anunturi Anunt de Mediu

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi® sau Ziarul Locuri de Munca® (in functie de categorie)! Pret - 50 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum

Sifi Retail Titular Proiectului Proiect

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
SIFI BH RETAIL S.A., titular al proiectului PROIECT COMPLEX conform Masterplan ce cuprinde urmatoarele obiective: LOT 1 : CONSTRUIRE HYPERMARKET PARTER PENTRU COMERCIALIZARE PRODUSE ALIMENTARE SI NEALIMENTARE, AMPLASARE CONTAINER TIP BUFET IMBISS, SPATIU DE SERVIRE (CORT IMBISS), BAZIN REZERVA INCENDIU, AMENAJARI EXTERIOARE IN INCINTA/PLATFORMA PARCARE, SPATII VERZI, DRUMURI, TROTUARE, IMPREJMUIRE, ACCESE RUTIERE SI PIETONALE, ORGANIZARE DE SANTIER, STATII INCARCARE VEHICULE ELECTRICE, CONTAINER RECICLARE, PADOCURI DE CARUCIOARE, BAZIN DE RETENTIE, RETELE TEHNICO EDILITARE INCINTA SI BRANSAMENTE SI BRANSAMENTE UTILITARE; LOT 2 : CONSTRUIRE MAGAZIN RETAIL CU REGIM DE INALTIME PARTER INALT, AMENAJAREA DE PARCARI SUPRATERANE, AMENAJAREA INCINTEI CU SPATII VERZI, MOBILIER URBAN, ILUMINAT, ACCESE RUTIERE, BARIERE AUTO, STATII INCARCARE VEHICULE ELECTRICE, ALEI CAROSABILE SI PIETONALE, IMPREJMUIRE TEREN, CONSTRUCTIE POST TRAFO, ORGANIZARE DE SANTIER IN INCINTA; LOT 3 : CONSTRUIRE CENTRU COMERCIAL SI DRIVE-IN CU REGIM DE INALTIME P+1E, AMENAJARE DRUMURI DE INCINTA, PLATFORME SI SPATII PARCARE, AMPLASARE INDICATOARE DE CIRCULATIE, IMPREJMUIRE, ORGANIZARE DE SANTIER; LOT 4 : REALIZARE DRUM DE LEGATURA INTRE SOSEAUA COLENTINA SI SOSEAUA ANDRONACHE SI AMENAJARE SENS GIRATORIU LA INTERSECTIA CU SOSEAUA ANDRONACHE, RELOCARE STATIE ALIMENTARE STA SI ORGANIZARE EXECUTARE LUCRARI, SOLICITARE BENEFICIAR, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Bucuresti, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 2, Sos. Colentina 461.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00 -12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmbuc.anpm.ro/.
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

​Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
ENE VALERIU cu domiciliul in municipiul Bucuresti, bd. Constantin Brancoveanu nr.10, bl. B3, ap. 7, sector 4, in calitate de titular al planului P.U.Z. - Construire ansamblu locuinte individuale P+1+M si functiuni complementare, amenajarea circulatiilor si asigurarea utilitatilor, in Tarla 26 Parcela 70/8,9, N.C. 66861, N.C. 66862, Comuna Berceni, Jud Ilfov, anunta publicul interesat asupra parcurgerii etapei de incadrare in cadrul sedintei Comitetului Special Constituit din data de 17.03.2021, urmand ca planul/programul propus sa fie supus procedurii de adoptare fara aviz de mediu.
Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M Ilfov, (tel 021/4301523, 021/4301402, 0746248440), in termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anuntului

Anunt de mediu publicat prin anuntmediu.ro

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
ION DUMITRU cu domiciliul in comuna Berceni, str. Valea Sterii nr. 42, judetul Ilfov; in calitate de titular al planului P.U.Z. - CONSTRUIRE ANSAMBLU DE LOCUINTE P+1E+M, FUNCTIUNI COMPLEMENTARE, AMENAJARE CIRCULATII SI UTILITATI in Tarla 22 Parcela 318/2/18,50, 318/45/1, 322/45/2,3, NC 56699,60209, 60210, 602211, 60212, 60213, 60214, 60224, 60225, 60227 in suprafata de 84. 681,00mp Comuna Vidra, Jud Ilfov anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului poate fi consultata la sediul Agentiei Protectia Mediului Ilfov din Aleea Lacul Morii, nr. 1 (in spatele benzinariei Lukoil), sector 6, de luni pana joi intre orele 900-1100. Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M. Ilfov (tel. 021/4301523) in termen de 18 zile calendaristice de la publicarea

Akcent Land Development Anunta Publicul

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
SC AKCENT LAND DEVELOPMENT S.R.L. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul AUTORIZARE DIRECTA - CONSTRUIRE ANSAMBLU CU FUNCTIUNEA DE LOCUINTE COLECTIVE SI FUNCTIUNI MIXTE CU REGIM DE INALTIME S+P+11DUPLEX+ET TEHNIC, IMPREJMUIRE TEREN SI ORGANIZARE EXECUTARE LUCRARI - INVESTITIE ETAPIZATA, propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 6, Str. Lujerului, nr. 19.
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bucuresti, din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, si la sediul titularului SC AKCENT LAND DEVELOPMENT S.R.L. din strada Sergent Cutieru Alexandru nr. 25A, bl. 2, Sc. 4, Parter, ap. Birou, camera 5, biroul nr. 2, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-12.00.
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bucuresti.

Anunt public ANPM- Bucuresti

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
S.C. TEHNOCOMPUTER S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str.Preciziei nr.3W, et.1, biroul-11, sect.6, inregistrata la ONRC sub nr.J40/2561/1995, CUI-7166842, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatile: Colectarea deseurilor nepericuloase- Cod CAEN-3811 si Comertul cu ridicata al deseurilor si resturilor- CAEN-4677, desfasurata in str.Preciziei nr.11, sect.6, Bucuresti. Informatii se pot solicita la sediul A.P.M.Bucuresti din sect.6, Aleea Lacul Morii nr.1, (Barajul Lacul Morii-in spatele benzinariei LUKOIL), intre orele 9-12, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul A.P.M.Bucuresti, in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

ANUNT PUBLIC. OMV PETROM SA anunta publicul interesat asupra depunerii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
OMV PETROM SA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de pentru proiectul "Desfiintare constructii existente si organizare de santier" propus a fi amplasat in localitatea Sag, str. a XI-a, cF nr. 406649, nr.cad.406649,comuna Sag, judetul .Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis, Municipiul Timidoara, B-dul Liviu Rebreanu, nr.18-18A, jud. Timis si la sediul titularului OMV PEROM SA, Bucuresti, str. Coralilor. nr.22, jud. Ilfov, in zilele de luni-joi intre orele 8.00-16.30, vineri intre orele 8.00-14.00 Observaliile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timis

ANUNT PUBLIC- TIMISOARA: OMV PETROM SA

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
OMV PETROM SA, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:"Lucrari de abandonare aferente sondei.1168-Satchinez", propus a fi amplasat in:extravilan Satchinez, CF.nr.405556-Satchinez, nr.top.405556, jud.Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la:sediul Agentiei pentru Protectia Mediului.Timis, Municipiul Timisoara, B-dul.Liviu Rebreanu nr.18-18A, jud.Timis si la:sediul titularului OMV PETROM SA, Municipiul Timisoara, str.Coriolan Brediceanu, nr.10C, jud.Timis, in zilele de:luni-joi intre orele:8:00-16:30, vineri intre orele:8:00-14:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la:sediul APM.Timis

Anun Public Privind Depunerea Solicitarii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
Anunț public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. OMV Petrom SA, anunta publicul interesat asupra:depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu, pentru proiectul:"Lucrari de abandonare aferente sondei.996-Carei", amplasat in:Carei (x=687852.17;y=310430.58), CF.nr.102800, judetul Satu Mare. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate pe site-ul:Agentiei pentru Protectia Mediului-Satu Mare, http://apmsm.anpm.ro si la sediul titularului cu sediul in:Bucuresti-sector.1, str.Coralilor, nr.22. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului-Satu Mare.

Anunt Public ANPM - Ziarul de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
SC FAMI ELECTRONIC SRL cu sediul in jud Brasov, oras Brasov, str. Razboieni Nr 18, solicita de la Agentia de Protectie a Mediului, obtinerea autorizatiei de mediu pentru obiectivul (activitatea ) ATELIEZ DE PRODUCTIE DISTRIBUITOARE DE CARBURANTI AUTO amplasat pe Calea Feldioarei Nr 24A. Persoanele fizice sau juridice interesate, pot depune eventuale contestatii sau sugestii, la sediul APM Brasov, str Politehniciii Nr 3, tel 0268-419.013.

ANUNT PUBLIC depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu - Ziarul Anunt de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu S.C.COMPCONTROL ING S.R.L. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul DESFIINTARE PARTIALA C 2 ATELIER. propus a fi amplasat in Mun. Ploiesti, Strada Strandului, nr. 2, Prahova. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului: Agentia pentru Protectia Mediului Prahova si la sediul Strada Gheorghe Cantacuzino, nr.306,in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-13.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului: Agentia pentru Protectia Mediului Prahova.

ANUNT PUBLIC - Solicitare de obtinere a autorizatiei de mediu- ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
BLUEPRINT ARCHITECTURE SRL, titular al activitatii "Alte activitati de tiparire n.c.a." cod CAEN 1812, "Fabricarea altor produse din material" cod CAEN 2229, desfasurata in Bucuresti, sector 3, Drumul Gura Solcii nr. 31-33 anunta publicul asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu. Informatii privind pimpactul asupra mediului pot fi obtinute la sediul APM Bucuresti, 0214306677, office@apmbuc.anpm.ro, intre orele 9:00- 12:00. Eventuale observatii ale publicului, formulate in scris, se primesc zilnic, la sediul APM Bucuresti.

Anunt public- obtinere aviz de mediu - Ziarul Anunt de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
DONA SRL care desfoasoara activitati auxiliare pentru productia vegetala "cod CAEN 0161 in Ialomita, sat Cocora, str. Eternitatii nr. 18, anunta publicul asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitate. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al activitatii pot fi consultate la sediul APM Ialomita, str. Mihai Viteazu nr 1, Municipiul Slobozia, Tel 0243232971, intre orele 9:00- 12:00. Observatiile publicului se primesc zilnic, la sediul APM Ialomita.

ANUNT INFORMARE MEDIU- IN ZIARUL DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
KAUFLAND ROMANIA SCS, Șos. Bucuresti-Constanta, nr. 3E, Mun. Slobozia, Jud. Ialomita. INFORMARE. Aceasta informare este efectuata de catre KAUFLAND ROMANIA SCS, adresa: Șos. Bucuresti-Constanta, nr. 3E, Mun. Slobozia, Jud. Ialomita, telefon: 0755.909.987, ce intentioneaza sa solicite de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Ialomita, aviz de gospodarire a apelor pentru proiectul: Construire put forat in incinta KAUFLAND SLOBOZIA 6700. Aceasta investitie este noua. Alimentarea cu apa din putul forat va fi folosita pentru intretinerea spatiilor verzi. Aceasta solicitare este conforma cu prevederile Legii nr. 107/1996 cu modificarile si completarile ulterioare. Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata sau la sediul SGA Ialomita, din Slobozia, jud. Ialomita, Strada Mihai Viteazu, nr. 1 CP: 920083, tel. 0243.233.518, Fax: 0243.230.439 E-mail: dispeceratialomita@sgail. daib.rowater.ro

Decizia etapei de incadrare de catre APM Bucuresti- Ziarul Anunt de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
SC/ PF Italian- Romanian Industrial Development Enterprise - IRIDE S.A., titular al proiectului Centrul de Diagnostic si Tratament Provita SRL, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Bucuresti: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nici evaluarii adecvate, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului) si de evaluare adecvata, pentru proiectul "EXTINDERE ȘI RECONVERSIE CLADIRE DE BIROURI iN SPITAL (IDENTIFICATA iN CF CU OBIECTIV 18), AMENAJARI EXTERIOARE", propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 2, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9- 9A. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Bucuresti din Aleea Lacul Morii, nr. 1, sector 6, Bucuresti, in zilele de luni-vineri, intre orele 8.30-12.00 precum si la urmatoarea adresa de internet: http://apmbuc.anpm.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Emitere aviz de mediu- Anunt Ziarul de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
SC F.B.R. TOWERS SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Construire ansamblu rezidential cu functiune mixta in regim de inaltime (S)+P+9E cu locuinte ( 51 apartamente ) si functiuni complementare parter (5 SAD-uri), acces auto, amenajare incinta si spatii verzi - conform PUZ aprobat prin HCL nr. 255/2017 "propus a fi amplasat in Timisoara, CF nr. 445771, nr.top. 445771, jud. Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Timis, localitatea Timisoara, b-dul. Liviu Rebreanu nr. 18-18A si la adresa SC F.B.R. TOWERS SRL Timisoara, str Loichita Vasile, nr. 1-3, parter, SAD nr. 3, camera 1, bloc B, jud. Timis, in zilele de luni -joi intre orele 08.00-16.30, vineri intre orele 08.00-14.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timis.

ANUNT PUBLIC DE MEDIU - PUBLICARE IN ZIARUL DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
ANUNT PUBLIC. privind decizia etapei de incadrare. OMV PETROM SA, titular al proiectului "Lucrari de abandonare aferente sondei 1055 MP Zemes", propus a se realiza in extravilanul localitatii Zemes, judetul Bacau, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Bacau, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau din Str. Oituz nr. 23, cod 600266 in zilele de luni pana joi, intre orele 8-16 si vineri intre orele 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbc.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii la proiectul deciziei etapei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau.

ANUNT PUBLIC DE MEDIU - PUBLICARE IN ZIARUL DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
ANUNT PUBLIC. privind decizia etapei de incadrare. OMV PETROM SA, titular al proiectului "Lucrari de abandonare aferente sondei 1057 MP Zemes", propus a fi realizat in extravilanul comunei Zemes, judetul Bacau, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Bacau, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau din Str. Oituz nr. 23, in zilele de luni pana joi, intre orele 8-16 si vineri intre orele 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbc.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii la proiectul deciziei etapei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau.

Solicitare de emitere a autorizatiei de mediu - WWW.ANUNTMEDIU.RO

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
TERANO CONSTRUCT SRL, titular al activitatii "Colectarea deseurilor nepericuloase" cod CAEN: 3811, desfasurata in Bucuresti, sector 3, str. Soldat Ghetu Anghel nr. 90H, informeaza ca s-a depus solicitarea de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitate. Informatii privind impactul asupra mediului pot fi obtinute la sediul APM Bucuresti, tel: 0214306677, office@apmbuc.anpm.ro, intre orele 9:00 - 12:00. Observatii ale publicului, formulate in scris, se primesc zilnic in termen de 10 zile de la aparitia prezentului anunt, la sediul APM Bucuresti.

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu- Ziarul Anunt de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu (Zugravu Andreea Codruta) Zugravu Andreea Codruta , titular al proiectului"Locuinta de vacanta Ds + P +M , propus a fi amplasat in Sat Pestera, Nr 125 A ,Loc Moieciu, jud Brasov" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare "continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare" pentru proiectul "Locuinta de vacanta Ds + P +M , "propus a fi amplasat in Sat Pestera,Nr 125 A , Loc Moieciu, jud Brasov. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, in zilele de luni-joi, intre orele 8.00-16.00 si vineri intre orele 8.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbv.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 de zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Brasov.

ANUNT PUBLIC DE MEDIU ANPM TULCEA- ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 27 Jan 2022
ANUNT PUBLIC. In conformitate cu prevederile OUG nr 195/2005 privind protectia mediului cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii nr 544/2001 privind accesul la informatie. SOCIETATEA/ TITULAR SC TITALNIC SRL. SEDIU: Judet Tulcea, Comuna Vacareni, strada Principala 173, TELEFON/ FAX: 0745615106. ACTIVITATEA: Cresterea pasarilor cod CAEN 0147 (Ferma de crestere pasari cu capacitatea de 12000 locuri); Prelucrarea si conservarea carnii de pasare (abator de pasari cu capacitatea de 4000 capete/ an) cod CAEN 1012 (cod CAEN REV 2 -1512); Transport rutier de marfuri cod CAEN 4941. AMPLASARE OBIECTIV Comuna Vacareni strada Principala nr 173. SCOPUL ATIVITATII: Cresterea pasarilor cod CAEN 0147 (Ferma de crestere pasari cu capacitatea de 12000 locuri); Prelucrarea si conservarea carnii de pasare (abator de pasari cu capacitatea de 4000 capete/an) cod CAEN 1012 (cod CAEN REV 2 -1512); Transport rutier de marfuri cod CAEN 4941. PREZENTAREA ACTIVITATII: In intravilanul comunei Vacareni se desfasoara activitatea de crestere a pasarilor , abatorizare si transport rutier de marfuri. Unitatea desfasoara urmatoarele activitati conform codurilor CAEN: Cresterea pasarilor cod CAEN 0147
(Ferma de crestere pasari cu capacitatea de 12000 locuri); Prelucrarea si conservarea carnii de pasare( abator de pasari cu capacitatea de 4000 capete/ an) cod CAEN 1012 (cod CAEN REV 2 -1512). Transport rutier de marfuri cod CAEN 4941. Informatii cu privire la masurile de protectie a factorilor de mediu si despre eventulul impact asupra factorilor de mediu. Activitatea desfasurata nu are impact asupra factorilor de mediu apa, aer, pamant
ANUNTA publicul interesat asupra depunerii solicitarii si documentatiei tehnice in vederea obtinerii autorizatiei de mediu. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului generat de proiectul propus si observatiile publicului se primesc la sediul Agentiei pentru Protectia mediului Tulcea str 14 Noiembrie nr 5, telefon 0240/510622 fax 0240/510621 de luni pana vineri intre orele 10.00- 14.00

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie