Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

Anunturi online Anunt de Mediu Cluj - Anunt Anunt de Mediu Anunt Public TIMISOARA, Anunt Anunt de Mediu Damian Jean, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC, AVIZ FAVORABIL PUZ, CJ, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC CLUJ. In conformitate cu O.U.G. 195/ 2005, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu., Anunt Anunt de Mediu ENGIE ROMANIA S.A. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare, Anunt Anunt de Mediu S.C. TSV PETROLIERE S.R.L., titular al proiectului, anunta publicul interesat, Anunt Anunt de Mediu OMV PETROM SA, Anunt Anunt de Mediu ​ȘERBAN ALEXANDRU, Anunt Anunt de Mediu Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu., Anunt Anunt de Mediu ​PETER LORAND LASZLO pentru SC BUDAVAL RO SRL, Anunt Anunt de Mediu Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu, Anunt Anunt de Mediu S.C. ALCEDO S.R.L. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu, Anunt Anunt de Mediu Anunt plan urbanistic Constanta- Navodari, Anunt Anunt de Mediu Anunt public de mediu. OMV PETROM SA, titular al proiectului, Anunt Anunt de Mediu ANUNT MEDIU CONSTANTA - procedura de autorizare ziar anunt de mediu, Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUZ ZIAR NATIONAL. ONU MULTI TRADE SRL,, Anunt Anunt de Mediu ​ANUNT PUBLIC Solicitare Autorizatie de Mediu SC DIETSCON O&M S.R.L., Anunt Anunt de Mediu ANUNT PUBLIC E MEDIU, Anunt Anunt de Mediu Anunt Public Cluj privind elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu,
Fonduri Europene Modalitati de plata ziare locale Cluj Pachete mica publicitate Cluj Anunturi online Cluj

ALEGE un ZIAR din CLUJ si PUBLICA ANUNTURI
Alege unul din ziarele de mai jos si publica anunturi in ziare CLUJ.
ZIARUL ANUNTUL DE VEST
Ziarul Anuntul de Vest este un ziar local / regional online de anunturi cu 0 exemplare pe editie.
ZIARUL FACLIA
Ziarul Faclia este un cotidian local de informare sociala, culturala, economica, politica, sportiva si de publicitate cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL MONITORULCJ.RO
Ziarul MonitorulCJ.ro este un cotidian de informatie generala cu 5.000 exemplare pe editie.
ZIARUL PIATA DE LA A LA Z
Ziarul Piata de la A la Z este un saptamanal de informatii si anunturi gratuite cu 38.000 exemplare pe editie.
Anunturi fonduri europene
Anunturi in ziare nationale
Publicati Citatii in ziarul Adevarul
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Ziare locale Cluj

Anunturi Anunt de Mediu

Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Anunt de Mediu" apasa aici.

Anunt Public TIMISOARA

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 May 2021
SC OMV PETROM SA titular al proiectului: "Demolare plarforma tehnologica C1. Abandonare sonda. 6007" propus a fi amplasat in sat Calacea, comuna Ortisoara, identificat prin CF nr. 105972- Ortioara, nr. top. 105972, jud.Timis, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Timis, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:"Demolare plarforma tehnologica C1. Abandonare sonda 6007" propus a fi amplasat in:sat Calacea, comuna Ortisoara, identificat prin CF nr.105972-Ortioara, nr.top.105972, jud. Timis. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei Pentru Protectia Mediului Timis din Timisoara, B-dul.Liviu Rebreanu nr. 18- 18A, in zilele de luni-joi, intre orele: 8.00-16.30 si vineri intre orele 8.00- 14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet:http://apmtm.anpm.ro- Sectiunea Acorduri de mediu. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei Pentru Protectia Mediului.Timis.

Damian Jean

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 May 2021
Damian Jean avand domiciliul in Bucuresti, str.Pancota, nr.7, bl.13, sc.3, et.8, ap.90 titular al planului/programului "PUZ- construire doua hale depozitare marfuri generale, servicii-comert" amplasat in Afumati, Tarla 102, Parcela388/43, Ilfov, anunta publicul interesat asupra parcurgerii etapei de incadrare in cadrul sedintei Comitetului Special Constituit din data de 14.04.2021, urmand ca planul/programul propus sa fie supus procedurii de adoptare fara aviz de mediu. Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M Ilfov, (tel 021/4301523, 0767583702), in termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anuntului.

ANUNT PUBLIC, AVIZ FAVORABIL PUZ, CJ

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 May 2021
SC CHARA DEVELOPERS SRL, proprietar al terenului situat in judetul Ilfov, din Corbeanca, str. Pomilor, Tarla 115, Parcela 334/1/2, 334/1/1/1, 334/1/2/1, in suprafata totala de de 22419 mp, anunta publicul interest asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului FAVORABIL pentru documentatia "PUZ- construire ansamblu de locuinte individuale dispuse izolat cu zona mixta de locuinte comert si servicii, regim de inaltime s+p+2e, utilitati". Documentatia a fost depusa pentru consultare la Consiliul Judetean Ilfov la data de 12.04.2021. Obsevatiile se primesc in scris la Directia de Urbanism din cadrul Consiliului Judetean Ilfov, str. Ernest Juvara, nr. 3- 5 tel 0212125693, in termen de 15 zile de la publicarea prezentului anunt.

ANUNT PUBLIC CLUJ. In conformitate cu O.U.G. 195/ 2005

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 May 2021
In conformitate cu O.U.G. 195/ 2005 privind protectia mediului, aprobata prin Legea 265/2006, cu modificarile si completarile ulterioare si Ord.1798/2007, SC MATEI CONSTRUCT CONSTRUCTII SPECIALE SRL anunta inceperea demersurilor in vederea obtinerii autorizatiei de mediu pentru obiectivul "STATIE MOBILA DE BETON" din localitatea Morau nr. 77, com.Cornesti, jud. Cluj. Eventualele sugestii si reclamatii se vor depune la sediul APM Cluj, Calea Dorobantilor nr. 99, in zilele de luni intre orele 9.00-16.30, marti-vineri intre orele 9.00-14.00.

ANUNT PUBLIC privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu.

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 May 2021
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. OMV PETROM SA, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:"Lucrari de abandonare aferente sondei.7014-Satchinez", propus a fi amplasat in extravilanul comunei Satchinez, identificat prin:CF.nr.402612, jud.Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului.Timis, Municipiul Timisoara, B-dul.Liviu Rebreanu nr.18-18A, jud.Timis si la sediul titularului, Municipiul Timisoara, str.Coriolan Brediceanu, nr.10C, jud.Timis, in zilele de:luni-joi intre orele:8:00-16:30, vineri intre orele:8:00-14:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM.Timis.

ENGIE ROMANIA S.A. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 11 May 2021
ENGIE ROMANIA S.A. anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M Braila in cadrul procedurii de evaluare a impqctului asupra mediului, pentru proiectul "inlocuire retea de distributie gaze naturale pe strada Rahova, pe strada Carantinei si alei spate blocuri alimentate din strada Rahova, orasul Braila, jud. Braila cu conducte si racorduri MP* din PE 100 SDR11 si lucrari de protectie catodica", propus a fi amplasat in jud. Braila, mun. Braila, str. Rahova, Carantinei, Alei spate blocuri, Gheorghe Doja, 1 Decembrie 1918, Eremia Grigorescu, Plevna: proiectul propus nu se supune evaluiirii impactului asupra mediului. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fandamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila din mun. Braila, B-dul Independentei, nr. 16, Bl. B5, de luni pana vineri, intre orele 9,00- 13, 00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro- sectiunea Reglementari/Acordul de mediu!Drafturi acte reglementare. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila".

S.C. TSV PETROLIERE S.R.L., titular al proiectului, anunta publicul interesat

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 10 May 2021
S.C. TSV PETROLIERE S.R.L., titular al proiectului, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CONSTRUIRE STATIE MIXTA DISTRIBUTIE CARBURANTI GPL, DEPENDINTE, TOTEM PUBLICITAR, IMPREJMUIRE PARTIALA SI BRANSAMENT UTILITATI, propus a fi amplasat in Orasul Popesti-Leordeni, Sos Oltenitei, Nr 201B, Judetul Ilfov, N.C. 100069 Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov: Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in zilele de Luni - Joi, intre orele 9 00 - 12 00 , precum si la sediul SC TSV PETROLIERE SRL din Orasul Bragadiru, Str Sperantei, Nr 40, de luni pana vineri intre orele 09:00-17:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Ilfov - Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, email: office@apmif.anpm.ro

OMV PETROM SA

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 10 May 2021
OMV PETROM SA, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Lucrari de abandonare aferente sondei 1000 Satchinez, propus a fi amplasat in extravilanul comunei Satchinez, identificat prin CF nr. 401318, jud. Timis.
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis, Municipiul Timisoara, B-dul Liviu Rebreanu nr. 18-18A, jud. Timis si la sediul titularului, Municipiul Timisoara, str. Coriolan Brediceanu, nr. 10 C, jud. Timis, in zilele de luni-joi intre orele 8:00-16:30, vineri intre orele 8:00-14:00.
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timis

​ȘERBAN ALEXANDRU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 10 May 2021
ȘERBAN ALEXANDRU, titular al PlanULUI urbanistic zonal INTRODUCERE IN INTRAVILAN ȘI LOTIZARE ZONA LOCUIRE INDIVIDUALA, generat de terenul cu numar topo 4903/3/2/1, inscris in cartea funciara cu nr. 128512, Municipiul Baia Mare, judetul Maramures, anunta publicul interesat ca s-a depus documentatia in vederea obtinerii avizului de mediu pentru avizarea planului urbanistic zonal. Observatiile publicului se primesc in scris la sediul APM Maramures, str. Iza nr. 1A, Baia Mare, zilnic intre orele 08-16, in termen de 18 zile calendaristice de la aparitia anuntului.

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu.

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 10 May 2021
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. OMV PETROM SA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:"Lucrari de abandonare aferente sondei 683-Calacea", propus a fi amplasat in extravilanul Comunei Satchinez, identificat prin CF.nr.402245, jud.Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului.Timis, Municipiul Timisoara, B-dul.Liviu Rebreanu nr.18-18A, jud.Timis si la sediul titularului, municipiul Timisoara, str.Coriolan Brediceanu, nr.10C, jud.Timis, in zilele de luni-joi intre orele 8:00-16:30, vineri intre orele 8:00-14:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM.Timis.

​PETER LORAND LASZLO pentru SC BUDAVAL RO SRL

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 07 May 2021
PETER LORAND LASZLO pentru SC BUDAVAL RO SRL anunta publicul interesat privind elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru proiectul "Elaborare documentatie PUD si documentatie pentru autorizarea executarii lucrarilor de construire a obiectivului hala de taiere si depozitare hartie, acces, imprejmuire, bransamente si racorduri la retelele de utilitati urbane" propus a fi amplasat in comuna Jucu, sat Jucu de Mijloc, str. Principala f.n., jud. Cluj. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Primariei Comunei Jucu, jud. Cluj, loc. Jucu de Sus nr. 112, in zilele de luni-vineri intre orele 08-16 si miercuri intre orele 8-18, respectiv pe website-ul beneficiarului www.budaval.hu. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Primariei Comunei Jucu, jud. Cluj, loc. Jucu de Sus nr. 112.

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 07 May 2021
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. Titularii: DUMITRESCU TANTI- VIRGINICA si CIOROBEA ADRIAN anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Construire Hypermarket Kaufland P+ 1E si constructii anexe interioare si exterioare (container bufet "imbiss" si cort, containere reciclare ambalaje, spatii tehnice, post trafo, bazin psi, padocuri carucioare, statii incarcare vehicule electrice), amenajari exterioare incinta (platforme parcare, spatii verzi, drumuri, trotuare, rampa andocare), amenajare accese rutiere si pietonale si racorduri la drumurile publice, instalatii interioare si retele / lucrari tehnico- edilitare, amenajare imprejmuire teren, amplasare panouri publicitare si totem publicitar, organizare de santier propus a fi amplasat in Bucuresti, Strada Fabrica de Flucoza, nr. 6-8, sector 2, Bucuresti Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmbuc.anpm.ro Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bucuresti.

S.C. ALCEDO S.R.L. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Bucuresti
     Publicat in: 07 May 2021
S.C. ALCEDO S.R.L. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CONSTRUIRE 2 HALE DEPOZITARE PRODUSE FITOSANITARE, propus a fi amplasat in judetul Ilfov, comuna Tunari, strada Mihai Eminescu, nr. 20, nr. cad. 265 Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Ilfov, din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, si la sediul titularului din Bucuresti, Sector 1, Str.Alexandru Constantinescu, nr.63 in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-13.00.Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Ilfov

Anunt plan urbanistic Constanta- Navodari

Valabil in:
Anunt de Mediu Constanta
     Publicat in: 07 May 2021
NACEE DIMCIU SI NACEE ZOICA, titulari ai planului urbanistic "PLAN URBANISTIC ZONAL PENTRU TERITORIUL DELIMITAT PRIN BD. MAMAIA, PARCARE PUBLICA HOTEL HEFAISTOS, FALEZA MAMAIA SI PARCARE PUBLICA CLUB MELODY, IN ZONA CASCOM", anunta publicul interesat ca s-a depus documentatia in vederea obtinerii avizului de mediu pentru avizarea planului urbanistic zonal pentru terenul amplasat in jud. Constanta, Municipiul Constanta, Statiunea Mamaia, Zona Hotel Cascom. Observatiile publicului se primesc in scris la sediul APM Constanta, str. Unirii, nr.23, zilnic intre orele 8-16, in termen de 15 zile calendaristice de la aparitia anuntului.

Anunt public de mediu. OMV PETROM SA, titular al proiectului

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 07 May 2021
OMV PETROM SA, titular al proiectului:"Lucrari de abandonare aferente sondei.6013-Calacea", propus a fi amplasat in:comuna Ortisoara, extravilan, identificat prin:CF.nr.105982-Ortisoara, nr.top.105982, jud.Timis, anunta publicul interesat asupra:luarii deciziei etapei de incadrare de catre:Agentia pentru Protectia Mediului.Timis, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:"Lucrari de abandonare aferente sondei.6013-Calacea" propus a fi amplasat in:comuna Ortisoara, extravilan, identificat prin:CF.nr.105982-Ortisoara, nr.top.105982, jud.Timis. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la:sediul Agentiei pentru Protectia Mediului.Timis, din Timisoara, Bd.Liviu Rebreanu nr.18-18A, jud.Timis in zilele de luni-joi, intre orele 8.00-16.30 si vineri intre orele 8.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet:http://apmtm.anpm.ro-Sectiunea Acorduri de mediu. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de:10.zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a:Agentiei pentru Protectia Mediului.Timis.

ANUNT MEDIU CONSTANTA - procedura de autorizare ziar anunt de mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Constanta
     Publicat in: 07 May 2021
EFO INTERTRANS SRL, cu sediul in orasul Eforie Nord, str. Bogdan Voda nr. 10, titular al notificarii privind -INTOCMIRE PUZ- STABILIRE REGLEMENTARI URBANISTICE ZONA LOCUIRE SI FUNCTIUNI COMPLEMENTARE-, amplasat in jud.Constanta, comuna Agigea, parcela A326/38 lot 1, lot 2, lot 3, lot 4, anunta publicul interesat ca, in urma parcurgerii etapei de incadrare din sedinta CSC din data de 16.12.2020, s-a luat decizia supunerii procedurii de adoptare fara aviz de mediu. Publicul poate formula comentarii privind decizia etapei de incadrare pe care le transmite in scris Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, str. Unirii nr. 23, tel/fax 0241/546696, in termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anuntului.

ANUNT PUZ ZIAR NATIONAL. ONU MULTI TRADE SRL,

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 May 2021
ONU MULTI TRADE SRL, titular al activitatii "Intretinerea si repararea autovehiculelor" CAEN 4520, desfasurata in Bucuresti, sector 4, sos. Vitan Barzesti, nr. 5-7, anunta publicul asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu. Informatii privind impactul asupra mediului pot fi consultate la sediul APM Bucuresti, in zilele de luni-vineri, intre orele 9:00- 12:00. Observatiile publicului, formulate in scris, se primesc zilnic, la sediul APM Bucuresti timp de 10 zile de la data aparitiei anuntului.

​ANUNT PUBLIC Solicitare Autorizatie de Mediu SC DIETSCON O&M S.R.L.

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 May 2021
ANUNT PUBLIC
Solicitare Autorizatie de Mediu
SC DIETSCON O&M S.R.L., cu sediul in Bulevardul Pipera, nr. 1B, Cubic Center, Office Building, Spatiu SB 5.04, Birou 3, Etaj 5, 077190 Voluntari, Judet Ilfov, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a Autorizatiei de Mediu in scopul desfasurarii activitatii Activitati de servicii anexe extractiei petrolului brut si gazelor naturale, cod CAEN 0910 pe amplasamentul din Statia de Compresare 1 Barbuncesti, sat Barbuncesti, comuna Tisau, judetul Buzau.
Informatii privind impactul asupra mediului al activitatii pentru care se solicita Autorizatia de Mediu pot fi consultate zilnic, la sediul Agentiei Pentru Protectia Mediului Buzau, str. Sf. Sava de la Buzau, nr. 3, municipiul Buzau.
Observatiile, sugestiile si/sau propunerile publicului se primesc in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Buzau.

ANUNT PUBLIC E MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 06 May 2021
SC LUCIDIUS SRL, proprietar al terenului situat in AFUMATI, TARLA 102, PARCELA 388/48, LOT 2, NR. CAD.938/2, in suprafata de 3500.00mp, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului FAVORABIL pentru documentatia " PUZ- CONSTRUIRE HALA DEPOZITARE PRODUSE ALIMENTARE NEPERISABILE, ANEXE SI UTILITATI". Documentatia a fost depusa pentru consultare la Consiliul Judetean Ilfov la data de 21.04.2021.Obsevatiile se primesc in scris la Directia de Urbanism din cadrul Consiliului JUdetean Ilfov, str. Ernest Juvara, nr. 3- 5 tel 0212125693, in termen de 15 zile de la publicarea prezentului anunt.

Anunt Public Cluj privind elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu

Valabil in:
Anunt de Mediu Cluj-Napoca
     Publicat in: 06 May 2021
PETER LORAND LASZLO pentru SC BUDAVAL RO SRL anunta publicul interesat privind elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru proiectul "Elaborare documentatie PUD si documentatie pentru autorizarea executarii lucrarilor de construire a obiectivului hala de taiere si depozitare hartie, acces, imprejmuire, bransamente si racorduri la retelele de utilitati urbane" propus a fi amplasat in comuna Jucu, sat Jucu de Mijloc, str. Principala f.n., jud. Cluj. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Primariei Comunei Jucu, jud. Cluj, loc. Jucu de Sus nr. 112, in zilele de luni-vineri intre orele 08-16 si miercuri intre orele 8-18, respectiv pe website-ul beneficiarului www.budaval.hu. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Primariei Comunei Jucu, jud. Cluj, loc. Jucu de Sus nr. 112.

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie